Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amigo juan

okres

Polecane posty

Gość amigo juan

To tylko pytanie. Czy w czasie dni płodnych kobieta ma większą ochotę na seks?

Gość carlos gonzalez hastalavista
Dni płodne a okres to dwie różne sprawy

Gość gość
zalezy, moja najwieksza ochote na seks ma wtedy kiedy ma okres:p

Gość gość
Hihi,Carlos ma rację,Amigo coś się ci pokićkało. Osobiście dla mnie okres to czas stracony i przechlapane mam, bo mój facet za nic nie chce współżyć w tym czasie. Jeśli chodzi o dni płodne,to chyba rzeczywiście w tym czasie mam większą chcicę,ale ja nigdy nie narzekam,uwielbiam seks i dobrze,że mam faceta z dużym libido,który potrafi mnie zadowolić.On zazwyczaj dłużej pracuje i często nie mogę się doczekać kiedy wróci i pójdziemy do łóżka.

Gość gość
od plodnych do okresu.. z okresem wlacznie

Gość Kasienka80
okres płodny a zwłaszcza środek owulacji, jest specjalnie przez Naturę skonstrowany , by kobieta zaszła w ciążę: szyjka macicy zachowuje się jak pompa ssąca, wsysając plemniki do macicy. Niedziwota, że w tym czasie kobieta ma największą chcicę.👄

Gość gość
Nigdy nie mam ochoty,robię to tylko aby nie urazić męża.

Gość gość
Jesteś Kasieńka czy Kazik?

Gość gość
A ten matoł znów wkleja link do "fu*c*king machine" ero-rowerka :O

Gość Kasienka80
cyt.: gość Nigdy nie mam ochoty,robię to tylko aby nie urazić męża. BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB Pewnie bierzesz antykoncepcyjne pigułki hormonalne, które blokują owulację. Proste: nie ma owulacji= nie ma jajeczka, nie ma co zapładniać, więc na ch*j chcica=seks. Kobieta biorąca taką truciznę staje się kupą bezczuciowego mięsa i tylko workiem na spermę.

Gość gość
Nigdy nic nie brałam i nie zamierzam,nie truję się a ty uogólniasz,po prostu nigdy nie mam ochoty.

Gość Kasienka80
do niematołki z 10:26: ślepa jesteś p**do, nie widzisz żem matołka a nie matoł? Masz naoczny dowód, że pigułki anty już na wzrok Ci walnęły.🖐️

Gość gość
cyt.:gość Nigdy nic nie brałam i nie zamierzam,nie truję się a ty uogólniasz,po prostu nigdy nie mam ochoty. odp.: albo masz coś uszkodzone fizycznie, albo problem jest w sferze psychiki, radzę wizytę u seksuologa. Masz tu genialną def. seksu, może coś z tego pasuje doCiebie: Jeśli jest pozbawiony miłości,jest całkowicie nieseksualny, bo staje się wówczas np. ucieczką od samotności, zadośćuczynieniem, niby gwarancją wierności, głodem pożądania, który chcemy za wszelka cenę zaspokoić, potwierdzeniem własnej seksualnośći , dowartościowaniem się, wyładowaniem złości, zemstą, sposobem na nudę, służy dominacji i kontroli, wynikiem społecznej presji, sposobem na depresję, buntem, wypływa często z poczucia winy.... taki seks sprawia ból , upokarza, rozczarowuje. Jeśli te nieseksualne potrzeby zostawimy przed drzwiami sypialni , wtedy seks ma szansę stać się czymś pięknym, prawdziwym, pełnym rozkoszy i przyjemności. Stanie się sposobem wyrażania miłości, radości , zachwytu . Znikną niepokoje a seks będzie czymś dobrym, pożytecznym, pięknym, potrzebnym i oczywistym. Bo najpiękniejszy seks to ten bardzo ale to bardzo seksulany.:))

Gość gość
Po Kasieńka 80 podszywacz-bezrobotny zboczek,obślizgły bezzębny dziadyga marzący o młodym ciałku i walący wiotkiego konia do zlewu.

Gość gość
a jak już dla świętego spokoju dajesz d*** mężowi, to jak, wydziela się śluz w pochwie, czy stosujesz lubrykant, czy dajesz na sucho? Na sucho to ból i możliwość zatarcia śluzówki pochwy i łechtaczki!!!!! Współczyję Ci, zatem wal do gina, seksuologa, psychologa, bo pewnie zwariujesz.

Gość gość
Dzięki za definicję. Moje małżeństwo zostało zaaranżowane przez rodzinę. Gdy brałam ślub miałam 20 lat a mąż 42,nic do niego nie czułam i tak jest pomimo 5 wspólnych lat. Ja wiem,że to nie jest seks,jak on ma ochotę to robi swoje i wszystko.

Gość Kasienka80
do baby z 10:38: zgodnie z porzekadłem: uderz w stół a nożyce się odezwią, widać żeś ślepa p***a i pewnie już worek na spermę, buuaaahhhaa.

Gość Kasienka80
Gdy brałam ślub miałam 20 lat a mąż 42,nic do niego nie czułam i tak jest pomimo 5 wspólnych lat. Ja wiem,że to nie jest seks,jak on ma ochotę to robi swoje i wszystko KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK Jeśli nie macie dzieci, to odważ się i rozwiedź się, Skoro umiesz obsługiwać komputer, to pewnie jakieś wykształcenie i zawód masz, więc mając dopiero 25 lat możesz jeszcze se ułożyć życie po swojemu. Powodzenia. 🌼🖐️

Gość gość
Dzieci nie mamy,właściwie to nie wiem dlaczego,nie stosujemy żadnych zabezpieczeń a mąż zawsze kończy we mnie,ale też nie robiliśmy w tym kierunku badań. Biorąc pod uwagę okoliczności,to dobrze,że nie mamy. Skończyłam tylko ogólniak,z wyróżnieniem,ale musiałam wyjść za mąż z woli rodziców i podpisałam pod ich presją intercyzę w wyniku której w razie rozwodu zostanę w tym co mam na sobie. Boję się,że bez żadnego wsparcia sobie nie poradzę.

Gość gość
cyt.: Skończyłam tylko ogólniak,z wyróżnieniem,ale musiałam wyjść za mąż z woli rodziców i podpisałam pod ich presją intercyzę w wyniku której w razie rozwodu zostanę w tym co mam na sobie. Boję się,że bez żadnego wsparcia sobie nie poradzę. SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Masz maturę, a to jest przepustka do studiów zaocznych a nawet dziennych, Zatem jeszcze życie przed Tobą. Najpierw zdobąź studia wykorzystując wsparcie niekochanego męża, po zdobyciu dyplomu: w necie są portale randkowe, tam poszukaj swojej połówki i odmień swoje życie erotyczne.

Gość gość
Weź, po stosunku z mężem strzykawką bez igły wyśśij spermę z pochwy i daj do laboratorium do badania na rucliwość plemników, bo być może stary mąż jest bezpłodny, a to byłby dowód na przyszły rozwód, jak już będziesz po studiach.

Gość gość
Nie takie to proste. Jedno z obwarowań intercyzy zakazuje mi bez zgody podjąć studiów a punkt inny mówi,że w wyniku zdrady zostaję bez środków do życia. Niewiele mam z życia,tak już musi pozostać,ale dziękuje za słowa otuchy,może dojrzeję do radykalnej decyzji, lecz na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie na nic się zdobyć.

Gość gość
musiałam wyjść za mąż z woli rodziców i podpisałam pod ich presją intercyzę w wyniku której w razie rozwodu zostanę w tym co mam na sobie. Pytanie: rodzice też są na garnuszku zięcia? Tym bardziej powinnaś p*****lnąć to wszystko i usamodzielnić się.

Gość gość
no to masz bydlaka nie męża, zasięgnij porady u radcy prawnego, bo być może debilne intercyzy pod przymusem staroświeckich-nieodpowiedzialnych rodziców można zmienić.

Gość gość
Wątpię,czy cokolwiek da się zrobić,intercyzę pisali wspólnie rodzice z mężem,oni wszyscy są prawnikami, więc kto i jak to zrobi? Cierpię i pokładam nadzieję w bratu,on za rok kończy studia i może wyrwie mnie stąd,obiecał mi to.

Gość gość
do czasu wyrwania się z tej matni, żeby nie stracić na zdrowiu i urodzie, żyj wg wskazówek podanych w necie pod hasłem: "vademecum zdrowia- jak żyć żeby żyć". Powodzenia.🌼

Gość gość
cz Twoi rodzice są rodzicami przybranymi, niemającymi swoich rodzonych dzieci z powodu starości bądź ułomności?, bo nie mogę pojąć skąd u nich taki debilizm uczuciowy. Każdy normalny rodzic kochając swoje dziecko, chce przecież dla niego jak najlepiej.

Gość gość
Rodzice są trochę starsi,niż można by sądzić patrząc na wiek mój i brata,po prostu urodziliśmy się gdy już byli przed czterdziestką.Są w pełni władz umysłowych i czynni zawodowo. Z bratem jesteśmy bliźniętami a oni groźbą i szantażem kilka lat temu nas rozdzielili,ku naszej rozpaczy. Od tej pory jestem uczuciowym wrakiem.

Gość cyc jak nic88
ja mam chcice w trakcie okresu i zaraz po nim :P