Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imunotrofina któraś z mam podawała na migdały

Polecane posty

Gość gość

czy jest tu mama, która podawała dziecku inmmunotrofine na obrzęknięte migdały?? po jakim czasie widać było poprawe u dziecka ile trzeba tego syropu wypic...jakie dawki dawalyscie swoim dziecio. Moja corka ma obrzekniete dwa migdaly, przeszkadza jej to, splywa jej tam wydzielina do gardla od tych migdalow a rano ma odruch wymiotny. Jak miala 2 lata to wlasnie na to samo dostalysmy immunotrofine, ale krotko , poniewaz mloda nie chciala tego pic, plula itp. Teraz ma 3.5 roku i nie wiem ile jej dawac ma 16 kilo. Mozw ktos cos podpowie

Gość gość
Moja brala thonsilan, sinupret ( pneumolan ) i płukać nos sinus rinse. A 2 razy w roku kropelki do nosa, ktore splywaja i pomniejszaja migdaly - ale nie pamiętam nazwy.

Gość gość
Dawałam razem z Thonsilanem ( który jest typowo na zmniejszanie migdałków) przez kilka miesięcy. Przewertowałam internet w poszukiwaniu czegos skutecznego. Córka miała wtedy 4 lata,7 miesięcy. Lekka poprawa była, po czym przyszła pierwsza choroba i migdały wróciły do poprzednich ogromnych rozmiarów. Moim zdaniem strata pieniędzy, wydałam na te lekarstwa ponad 100 zł ( leczenie 3 miesiące). W czerwcu laryngolog i decyzja co dalej.

Gość gość
thonsilan jest bez recepty?

Gość gość
migdały na dzien dzisiejszy nie sa az tak duze ale jednak powiekszone, gromadzi sie jej duzo sliny, wydzieliny najgorzej rano c czasem powoduje odruch wymiotny... w nocy tez slychac jak polyka ta sline. Oczywiscie do laryngologa idziemy ale dop. w przyszlym tygodniu, do tego czasu chcialabym jej jakos ulzyc jakims syropem

Gość gość
corka w grudniu skonczyla 3 latka jak myslicie mozna podac thonsilan, bo jest napisane ze po ukonczeniu 4 roku zycia