Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

windykator?

Polecane posty

Gość gość

Nie mam skonczonych 18 lat a getBACK wydzwania do mnie i wysyla sms z zadaniem splacenia prawie tysiąca zł. Czy mozna sie u nich zadłuzyc bez podpisania jakiegos papieru?

Gość gość
powiedz im: fak of, bad mader fakerzy w mordy waleni 😡

Gość gość
tak też można :) Ale serrio czy ktoś wie, czy można zadłużyć się u nich przez jakieś aplikacje czy inne przekręty? -.-

Gość gość
w sensie przekręty z ich strony. Bo ja osobiście nie mam nic na swoim sumieniu i nie wiem za co mam im tyle płacić. :/

Gość jagoda wr
Oni chyba wykupują długi o ile się nie mylę. ja zawarłam z nimi ugode, bo nie spłacałam długów i oni mnie przejeli. No i nie żaluję. Spłacam powoli. Mozna się dogadać z nimi

Gość fraferra
no właśnie, getback kupuje inne długi więc zastanów się, czy nie zalegasz np. z płatnością za komórkę czy internet etc? zresztą, jak zadzwonią to możesz spróbować dowiedzieć się więcej i jeśli faktycznie sprawa cię nie dotyczy, to im to wyjaśnić :)

Gość gość
Ja też miałam z nimi do czynienia, mój dług przejęli - ale akurat złych doświadczeń nie mam, bo udało się dojść do ugody, a ja powoli wychodzę na prostą.

Gość gość
o a czy trzeba spełnić jakieś konkretne warunki, żeby zawrzeć z nimi ugodę?

Gość gość
Chyba nie trzeba spełniać żadnych warunków poza jednym. Chęci jak bedziesz chciał to się z nimi umówisz na spotkanie i tam omówicie szczegóły ale raczej nie ma problemów z rozłożeniem na raty

Gość gość
Niech ci udzielą informacji czy masz w ogóle jakiś dług bo te pseudo firmy windykacyjne lubią oszukiwać ludzi i wmawiać im rzekome długi.Nawet kiedyś był o tym program w tv i jakiś prawnik radził żeby nie negocjować z tymi windykacjami i w razie czego lepiej walczyć w sądzie.

Gość murak
a nawet jeżeli faktycznie z czymś zalegasz to moim zdaniem idzie sie dogadac. takim firmom zalezy żeby pójść na ugodę, mimo wszystko jest to lepsza wersja zarówno dla nas jak i dla nich. a z tego co wiem to w getback jest spoko firmą w tej kwestii

Gość belilka
no GetBack nie jest złe, faktycznie wychodzą do klienta, dogadują się. ... niestety czasem jest tak z tymi długami że są problemy ze spłaceniem ale myślę ze nei ma co zwiewać przed tym. z getbackiem idzie się dogadać

Gość Tuniczka
no i bardzo dobrze ze takie firmy istnieją! nie gryza a nawet jak nabroimy i porobimy sobie długi to da się dogadać i można jakoś wspolnie dojść do tego jak to spłacić!