Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moi rodzice wszystko przezarli

Polecane posty

Gość gość

Nie zostawili mi spadku. Mam 35 lat i mieszkam w wynajętym mieszkaniu. Sprzedali mieszkanie i przejedli. Chociaż spokojnie mogli by żyć za to co mieli.

Gość gość
są i takie przypadki, to państwo powinno zapewniać tanie mieszkania, niezależnie od rodziców.

Gość gość
pewnie całe życie sie u Ciebie w domu o kase rozchodziło, a co do czego nikt nic nie zaoszczędził - znam to

Gość gość
Jeździli sobie na wczasy i kupowali wykwintne jedzenie i alkohole. Sami niczego się nie dorobili.

Gość gość
Spadaj debilu. Dostali mieszkanie za grosze z pgru , a ja mam cale życie z********ac w stresie ze nie zdolam spłacić?

Gość gość
Claude speed, myslalam ze jesteś normalny, a ty jednak debil i prostak, maja racje wszyscy

Gość gość
To ja jestem autorka. Sam pewnie mieszkasz u mamusi, inaczej nie siedzialbys nieudaczniku na kafeterii, non stop.

Gość gość
Dlaczego jesteś taki agresywny? Nie pracujesz, co to za praca na kafe? Przejrzyj się w lusterku. Nigdy nie byłam rozrzutna, zbieram na mieszkanie juz 10 lat. A moi rodzice to nieodpowiedzialni egoiści. Sami wzięli spadki po dziadkach , wszystko, cały dorobek pokoleń r*******i

Gość gość
Dobra w*********j, z takim betonem nie gadam. Juz wystarczy ze mój stary jest taki jak ty, ograniczony cymbał. Mam na co dzień takie inteligentne rozmowy.

Gość gość
Nie bardzo mnie obchodzi opinia takiego czerwa jak ty

Gość gość
zobaczymym co ty dasz swojemu dziecku.-:-)) ciekawe czy je poczniesz...a co dalej,...

Gość gość
Ciebie boli główka, mały czlowieczku. Jesteś małym, podlym, zawistnym s*********m.

zobaczymym co ty dasz swojemu dziecku.- ciekawe czy je poczniesz...a co dalej,... x ona da biedę i frustrację i nienawisc, ale pewnie nie ma nawet faceta

Gość gość
Bronisz podlych rodziców a potem troszczysz się o los moich dzieci, jesteś nie konsekwentny jak każdy psychopata

Gość gość
Fajnie się z toba gada.

Mam nadzieję autorko, że Ty taka nie będziesz i już odkładasz niezłe sumki, żeby Twoje dzieci nie musiały kiedyś zakładać takich tematów :p

Gość gość
Ja na pewno nie będę, bo juz chyba nie zdaze. A mieszkanie sobie kupie albo na starość, albo w innym mieście gdzie jest dużo taniej