Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smartfon za 500 zł

Polecane posty

Gość gość

co byście polecili? Samsung, lg, może pentagram?

Gość gość
uzywany moze byc wadliwy i bez gwarancji

więc dołoż 500 stow i kup galaxy s3 ... a ja mam używamy i działa dobrze, ale dostałem go za darmo, bo za swoje takiego bym nie kupił, a nowy kosztował 600, więc słaby

Gość gość
smartfon za 1000 zł to dla mnie za drogo. Potrzebny mi jest do przeglądania internetu , dzwonienia, słuchania muzyki...grać nie zamierzam.

Potrzebny mi jest do przeglądania internetu , dzwonienia, słuchania muzyki.. x i dlatego będziesz się czasem wkur/wiac, nawet przez jakość wyświetlacza ... ale co mi tam, bierz tani, obojętnie czy samsung, htc, sony, naprawdę będzie to bez różnicy

Gość gość
te tańsze też są dla ludzi

Gość gość
sgs2 albo sgs 3

Gość gość
tobie ktoś zrobił prezent to się wymądrzasz, nieładnie

Gość gość
internet, dzwonienie, sluchanie muzyki...to po whoj ci smartfon

gość internet, dzwonienie, sluchanie muzyki...to po wch*j ci smartfon x no przecie strony w internecie lepiej oglądać na 4 calowym wyświetlaczu, a dzięki systemowi po prostu internet jest bardziej funkcjonalny, np dzięki wtyczce flash, mam porównanie do telefonu i smartfon lepszy

Gość gość
Pentagram combo 4 core, do 500 zł nowy w sklepie, będzie ci smigal aż miło + niezły aparat + 2 b.dobre baterie w zestawie

Gość gość
własnie czytam o pentagramie. Jest w promocji za niecałe 400 zł. Przeważnie wszyscy zachwycają sie samsungiem galaxy...może to kwestia dobrej reklamy.

Gość gość
Dokładnie, samsung działa na tej samej zasadzie co iphone, wcale nie dobry sprzęt ale bardzo popularny. Oczywiście te topowe samsungi s3, s4 i noty to świetne smartfony ale tylko te, samsungi z niższej półki to badziew a i tak nie są tanie.. ten Pentagram za 400 zł to ten sam poziom co samsung za około 1000 :-)

Pentagram za 400 zł to ten sam poziom co samsung za około 1000 x taa widzę żeby ten pentagram był lepszy od galaxy s3-nowy za 1100

Pentagram za 400 zł to ten sam poziom co samsung za około 1000 x taa widzę żeby ten pentagram miał ten sam poziom co galaxy s3-nowy za 1100*

Gość gość
Chłopaczku najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem a potem wdrażaj się w konwersacje z innymi. "Na tym samym poziomie" a nie lepszy. A skoro na tym samym poziomie to czemu taka różnica cenowa ? Bo samsung :-) Żałosne.

samsung s3 za 1100 Standard GSM : 850 900 1800 1900 Standard UMTS : 850 900 1900 2100 Rodzaj : Dotykowy (bez klawiatury) Wymiary (wys. x szer. x grub.) : 136,60 x 70,60 x 8,60 mm Waga :133,00 g Wyświetlacz : Kolorowy / Super AMOLED 16M kolorów 720 x 1280 px (4.80") 306 ppi Max. czas rozmów : 2G: 1300 min. (21,7 h) 3G: 650 min. (10,8 h) Max. czas czuwania : 2G: 900 h. (37,5 dni) 3G: 750 h. (31,3 dni) Standardowa bateria : Li-Ion 2100 mAh Pamięć książki telefonicznej : Pamięć wbudowana : 32 GB Pamięć RAM : 1 GB Karty pamięci : microSD , microSDHC, microSDXC (do 64 GB) System operacyjny : Android 4.0 Ice Cream Sandwich Procesor : Samsung Exynos 4412 Zegar procesora : 1,40 GHz .... pentagram za 500 Standard GSM : 850 900 1800 1900 Standard UMTS : 900 2100 Rodzaj : Dotykowy (bez klawiatury) Wymiary (wys. x szer. x grub.) : 118,80 x 63,00 x 10,70 mm Waga :121,00 g Wyświetlacz : Kolorowy / TFT 16M kolorów 480 x 800 px (4.00") 233 ppi Max. czas rozmów : Max. czas czuwania : Standardowa bateria : Li-Po 1300 mAh Pamięć książki telefonicznej : Pamięć wbudowana : 4 GB Pamięć RAM : 1 GB Karty pamięci : microSD , microSDHC (do 32 GB) System operacyjny : Android 4.1 Jelly Bean Procesor : Qualcomm Snapdragon 200 8225Q Zegar procesora : 1,20 GHz

Gość gość
chyba nie doczytałeś uważnie. On napisał: Oczywiście te topowe samsungi s3, s4 i noty to świetne smartfony ale tylko te, samsungi z niższej półki to badziew a i tak nie są tanie..

Gość gość
Spokojnie znam te specyfikacje niemalże na pamięć ;) I sam widzisz że nie ma dużych różnic. A Pentagram ma nawet nowszego andka.

ten Pentagram za 400 zł to ten sam poziom co samsung za około 1000 x też przeczytałem A SAMSUNG GALAXY S3 KOSZTUJE OK 1100 ... A Pentagram ma nawet nowszego andka. X to są dane oryginalne, SAMSUNG MA AKTUALIZACJĘ przecież wtedy takiego nie było

Gość gość
a jakie ma znaczenie liczba rdzeni procesora?

Gość gość
Idioci, skoro pisze że za 500zł, to nie proponujcie S3 :D Pod koniec kwietnia pojawił się nowy budżetowy smartfon HTC Desire 310. Skoro takie pytanie, strzelam że pytający jest laikiem, więc będę pisał jak do laika. 4 rdzeniowy procesor 1,3ghz średniej klasy (wśród 4 rdzeniowych, nie ogólnie!) + 1gb ramu zapewnia 100% płynności podczas przechodzenia pomiędzy aplikacjami, pozwala grać w najnowsze tytuły (wymagające dobrego sprzętu gry). Grafika Mali-400mp2. Ekran TFT 4,5 cala mieści się w kieszeni, i jest wygodny w użytkowaniu. Aparat bez lampy, lecz robi przyzwoite zdjęcia (5mpx, chociaż owe pixele nijak mają się do jakości zdjęcia, jednak ze względu na tą "modę" podaje ilość). 2GB pamięci wbudowanej. Obudowa trzeszczy jak to w budżetowych plastikowych telefonach, po założeniu kondoma to nie ma znaczenia. Cena-550zł (póki co).