Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tez mialyscie tak po porodzie?

Polecane posty

Gość gość

wlasnie dostalam swoj pierwszy okres po porodzie (porod w styczniu) i leci ze mnie jak z kranu... zawsze mialam normalne krwawienia- pierwsze dwa dni wiecej a trzy kolejne to takie resztki (mini tampony wystarczaly). Teraz od 5 dni okres i non stop leci (musze uzywac tych samych wielkich podpasek co po porodzie). Jedyny plus to to ze nie boli mnie brzuch. Czy zaobserwowalyscie w swoim okresie jakies zmiany po porodzie???

Ja tak miałam. Byłam na dodatek w podróży... masakra jakaś. Nie dość że bołało tak, że myślałam że zejdę to musiałam te największe tampony zmieniać co 2 godziny bo przeciekały, a kiedyś używałam normal i nigdy mi się przeciek nie zdarzył.

U mnie okres po porodzie jest niestety taki sam jak przed - obfity i bolesny.

Gość gość
Ale to sie unormuje. Tylko pierwszych kilka bedzie tak obfite

Gość gość
Ja mialam pierwszy po porodzie bardzo skapy,a kolejne obfitsze ale nie takie jak przed ciaza.i zadnych dolegliwosci bolowych. A cierpialam bardzo,i bardzo przy porodzie. Kiedys musialam co 4-6 h lykac 2nospy,2 ibupromy lub 2 ketonale,2magnezy i moglam jakos funkcjonowac. I tak przez 4 dni.a teraz nawet apapu nie potrzebuje.

Gość gość
ja nie mój okres po dwóch porodach taki sam krótki krwawienie słabe max 3 dni .bezbolesny ,tylko po drugim porodzie przed okresem podczas brania tabl anty prawa strona głowy mnie bardzo bolała taki migrenowy ból nie do zniesienia i tabletki przeciwbólowe nie działały i tak 3 -4 dni bólu anty przestałam brać i po bólu kurczę aż czuje że żyje i normalnie funkcjonuje .

Gość gość
oby sie unormowalo!!! bo pierwszy raz od niepamietnych czasow udalo mi sie przescieradlo zabrudzic :/ a wiekszych podpasek juz nie robia....

Mi się w końcu unormowało, ale okropne ble nadal pozostały - z tym, że u mnie były spowodowane zupełnie czymś innym. Jak przyczyna została zlikwidowana to i bóle zniknęły.