Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna8912

Czym można zastąpić wodę?

Polecane posty

Czym można zastąpić wodę podczas odchudzania? Kurczę nie lubię wody jakoś mi nie smakuje :-( wręcz jej nie cierpię :-/ wiadomo że podczas odchudzania nie można pić soków i napojów gazowanych za to powinno się pić tą nieszczęsną wodę :-/ czym mogę ją zastąpić? POMOCY!

Gość gość
woda z sokiem z cytryny

Gość gość
Białe wino ale tylko wytrawne :classic_cool:

Gość gość
czysta woda niszczy tylko nerki i obciąża serce żołądek przyjmując wode od razu przekazuje ją dalej, ty pijesz 2-3litry dziennie, a nerki muszą filtrowac ogromne ilości wody (mimo, że jest czysta), to mega obciąża serce Wode zawsze pij z czymś, czy to herbatka, czy to chociażby lekko posłodzona woda, albo oranżadka w proszku, wtedy żołądek dostaje sygnał że to jest pokarm i zaczyna go trawić, cały proces "przepuszczenia" tego płynu przebiega znacznie wolniej, no i organizm jest lepiej i dłużej nawodniony Każdy lekarz ci to powie 🖐️

Gość gość
wodę chcesz zastepować? Puknij się w czoło...

Gość gość
przy odchudzaniu to i czerwona herbata jest wskazana

czysta woda niszczy tylko nerki i obciąża serce żołądek przyjmując wode od razu przekazuje ją dalej, ty pijesz 2-3litry dziennie, a nerki muszą filtrowac ogromne ilości wody (mimo, że jest czysta), to mega obciąża serce Wode zawsze pij z czymś, czy to herbatka, czy to chociażby lekko posłodzona woda, albo oranżadka w proszku, wtedy żołądek dostaje sygnał że to jest pokarm i zaczyna go trawić, cały proces "przepuszczenia" tego płynu przebiega znacznie wolniej, no i organizm jest lepiej i dłużej nawodniony Każdy lekarz ci to powie Bardzo dziękuję zrobię tak jak było wcześniej napisane będę pić z plasterkiem cytryny :-)

Gość gość
Pij herbatki ziolowe. Uwielbiam herbatke detox Meßmera - pokrzywa z zielona herbata i innymi dodatkami. Nie jest gorzka i to mi pasuje bo nie uzywam cukru.

wodę chcesz zastepować? Puknij się w czoło... sam/a się puknij nie lubię wody i tyle każdy ma jakieś swoje małe nie lubię i koniec!

Nie da sie raczej zastąpic :o możesz wrzucić d niej listek mięty i ćwiartkę cytryny albo limonki tzn na cały dzbanek, wtedy ma taki odświeżający smak i zapach :)

no właśnie ja strasznie lubię zieloną herbatkę :-) za czerwoną nie przepadam. A do wody będę sobie dorzucać różne owoce zawsze to lepsza alternatywa jak sama bezsmakowa woda :-)

Gość ovechkin
Ja jestem obecnie na redukcji i czasem kupuję cole bez cukru

gość Pij herbatki ziolowe. Uwielbiam herbatke detox Meßmera - pokrzywa z zielona herbata i innymi dodatkami. Nie jest gorzka i to mi pasuje bo nie uzywam cukru. Ja teraz też odstawiłam cukier i co bym nie piła mi nie smakuje ale muszę się przyzwyczaić za to rano herbatę muszę sobie posłodzić ale nie słodzę cukrem tylko miodem tak mi się wydaje że to chyba zdrowsze od białego cukru

ovechkin Ja jestem obecnie na redukcji i czasem kupuję cole bez cukru Ja tam wolę się nie kusić bo jak się raz skuszę to znając siebie już sobie odpuszczę dlatego nikt mnie nie namówi na małe co nieco :-)

Gość etnana
woda z cytryno jest dobra lubie, a woda jak ci nie smakuje to ja filtruj, pewnie o chlor chodzi. Filtry Dafi sobie kup, nie czuc chloru jak przejdzie przez dzbanek.

Gość gość
pij wode z cytryna lub np. z lyzeczka syropu malinowego :) dodatkowo zadbaj o ph wody – woda o odpowiednim ph wpływa na nasz organizm i ulatwia trawienie :) kup jonizator https://jonizatorywody.pl/ bo to on wolywa na ph

Gość gość
Wode nie da sie niczym zastapic!!

Gość gość
Sokami, ziołami i kompotami owocowymi i zupami warzywnymi