Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chemioterapia

Polecane posty

Gość gość

Witam. mam 31 lat i przechodze przez chemioterapie od kilku miesiecy. Chcialabym porozmawiac z innymi kobietami, ktore przechodzily przez to. Jakie byly lub sa Wasze doswiadczenia? Ja mam 5 dni w tygodniu. Skutki uboczne mnie dobijaja. Chetnie poczytam na ten temat od innych pacjentek.

Gość gość
znajdz sobie kącikhania w google, ona tam odradza chemię.

Gość gość
Nie chce, chemia mi pomaga.

Gość gość
Jak moze chemia pomagac skoro to silna trucizna i cie zabija,stad te skutki uboczne,nieodwracalnie niszczy komórki mózgowe,to najgorsze swinstwo

Gość gość
06.05.14 nie szkoda ci klawiatury na pisanie głupot?

Gość gość
Nie bierz tej trucizny kobieto bo tylko sobie zaszkodzisz,wiem ze autorka pisze głupoty,dlatego jej odradzam

Gość gość
2014-05-06 18:26:16 głupoty to ty piszesz nie majac zielonego pojecia i nie rozumiejac tematu!

Gość gość
Tu autorka. Chemioterapia niszczy i dobre i zle komorki, tak wiec pomaga mi mimo tego, ze powoduje skutki uboczne. Moze odezwie sie ktos, ktor przechodzil lub obecnie przechodzi chemie? Naprawde chcialabym porozmawiac z innymi pacjentami. Dziekuje.

Gość gość
tu nie znajdziesz nikogo sensownego zaraz zjawi się Max który ci będzie odradzał chemię szukaj wsparcia na forach onkologicznych tu siedzą same głupie małolaty, gówniarze zakładający prowokacyjne tematy lub oszołomy uciekaj stąd zanim zepsują ci nastrój

Gość gość
Chemia nie pomoga,chemia zabija,onkologia jest arogancka i ignorancka,wiec wypowiedzi na tym temacie sa bezwartosciowe,a moga tylko zaszkodzić,tu siedza madrzy ludzie poza adminem,który jest akwizytorem firm farmakologicznych i zalezy jej na duzej sprzedazy tego syfu

Gość gość
Widze, ze kolezanka u gory ma racje. Uciekam stad. :(

Gość gość
Własnie ze kolezanka z góry nie ma racji,uciekasz,bo nie chcesz zyc,to jest ucieczka,to prawda :(

Gość gość
2014-05-06 19:55:00 troll Adas dalej swoje....Czy ty wreszcie przestaniesz kwasić?! Do autorki zrób jak ktoś wyzej napisał zapytaj np na Dum spiro-spero ,bo tu same debilne komentarze trolla. Pozdrawiam i zdrowia zycze oby efektów ubocznych jak najmniej i zdrowia jak najwiecej!

Gość gość
nosz k****a mac dziewczyna ma raka i go leczy a jakies debile pisza ze sie zabija, mój tata tez miała raka i leczenie onkologiczne uratowało mu zycie, niech niektórzy z was stula psyk jak nie potrafia nic madrego napisac. Autorko powodzenia i zdrowia:)

Gość gość
Tu autorka. Dziekuje Wam. :) Fajnie, ze ktos napisal cos pozytywnie. Ide na inne fora onkologiczne. Czytam i szukam ale milo by bylo gdyby udalo mi sie znalezc tez tutaj na Kafeterii innych pacjentow. Pozdrawiam.

Gość gość
jakiego rodzaju masz raka???? mój tata miał raka o***tu, przyjaciółka miała mięsaka, oboje wyzdrowieli

Gość gość
To znaczy ze bez chemi tez by wyzdrowiel;i,jest cudowny lel Naltroxen-Adepend,który bez zadnyc ubocznych objawów i zateówania organizmu skutecznie leczy raka,a chemia to nie jest zadne leczenie

Gość gość
No skoro ktos bierze chemie,czyli silna trucizne ,to jak sie nie zabija???Zabija sie,Siebie razem z rakiem,a to chyba nie jest rozwiazanie??

Gość gość
obys byla w tej niewielkiej grupie, ktorych ponoc "chemia wyleczyla", a nie tylko w tej na ktorej koncerny farmakologiczne zeruja :(

Gość gość
a moze faktycznie cos ta chemioterapia da?

Gość gość
Naiwnosc???Przeciez to silna trucizna,jak to da???

Gość gość
kutfa, wy jesteście jacyś poy****i do samego dna... dziewczyna walczy ze śmiertelną chorobą, a wy pomóc nie umiecie, za to próbujecie ją dobić bzdurami... W takich wypadkach naprawdę aż chce się takim tr00lom życzyć, żeby to ich dotknęło coś takiego i żeby sami się przekonali, jak tak chemia "truje". Jako osoba od 8 lat w remisji dzięki "chemii" pozdrawiam, i naprawdę staram sie wam tego nie życzyć, ale im więcej waszych głupot tym jest to trudniejsze.

Gość gość
Jasne dzieki chemii,silnej truciznie,co to za pomoc to dobijanie, nie pomaganie

Gość gość
S********J! Tak, dzięki chemii, bo albo chemia albo życie, a czasem i chemia nie daje rady. Bez chemii zostaje tylko wybór miejsca pochówku.

Gość gość
Taaa jasne chemia to smierc a nie zycie,to nie jest leczenie tylko trucie

Gość gość
Ile nowotworów pokonałeś? Wstaw dokumentację medyczną.

Gość gość
jaka dokumentacje medyczna??medycyna nie prowadzi własciwej dokumentacji,dla zacierania sladów,rak to choroba jak kazda inna i nie nazywam tego pokonywaniem tylko wyleczeniem

Gość gość
18.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość No i dobrze napisałas,S********j,Albo chemia albo zycie,nie ma innej opcji :)