Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dziś robiłyście wspolnie z dzieckiem?

Polecane posty

Gość gość

W jakim wieku dziecko? Pracujecie?

Gość gość
Dziecko, lat 6. Wstalismy, sniadanie, zakupy, obiad. Potem spacer, gdy wracalysmy, kupilam corce sandaly, poszlysmy na lody i przekluc malej uszy. Teraz kolacja, mycie, bajka i spac, bo jutro na rano do pracy mam a mala ma szkole.

Gość troll level godlike
kake w pieluchi

Gość gość
odprowadziłam do przedszkola, potem przyprowadziłam. Uczyliśmy się wierszyka który ma mówić na dzień mamy, potem były przytulanki, teraz ogląda bajkę, zaraz kąpiel i spać. Syn 3 lata.

Gość gość
5 lat do szkoły, ze szkoły pozniej pobralysmy w piłkę na podwórku, zumba w domu na kinect, toaleta i spać o 19:00-19:30

Gość olalaolalax
jaki durny temat. bez obrazy oczywiście . a zaraz zalozysz... "co jutro zamierzacie robic z dzieckiem.......... "

Gość gość
Bywaja durniejsze na kafe ;)

Gość gość
hej ja pracuje na 1/2 etatu , dziś miałam wolne, dziecko ma 2 lata wstalo o 7 poszlo spac o 19 prawie caly dzień razem, na godzinkę zawiozłam go do babci zebym mogla zrobić spokojnie zakupy

Gość gość
Pojechałyśmy rowerami na przejażdżkę. Budowałyśmy zamek na plaży (ja budowałam, córka szukała muszelek i ozdabiała). Potem wspinałyśmy się na konstrukcje w parku i rzucałyśmy patyki do potoku. Mam nadzieję że zapamięta takie chwile jeśli umrę. Właśnie zaczynam chemio- i radioterapię, w piątek mam badanie połączone z napromieniowaniem więc nawet jej nie zobaczę bo muszę się izolować od ludzi, zwłaszcza dzieci i kobiet ciężarnych.

Gość gość
Zdrowia zycze

Gość gość
Nic. Nie mam siły do dziecka, więc tylko dałam jej obiad i wypchnęłam z mężem na spacer, a potem jak wrócili to kolacja, mycie i spać.

Gość gość
19:20 "potem były przytulanki" - że co? Z dzieckiem czy z mężem? Bo nie wiem co o tym myślec...