Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaaaa123

Odszkodowanie za wypadek komunikacyjny

Polecane posty

Gość martaaaa123

Witam. Mój chłopak wygrał sprawę z ubezpieczycielem o wysokie odszkodowanie. Ustalono, że adwokaci (którzy prowadzili jego sprawę) wezmą 20% od wartości ODSZKODOWANIA. Z powodu długiego oczekiwania na decyzję o mozliwości odwołania się firmy ubezpieczeniowej od wyroku, naliczane były odsetki. i otóż cały problem: Czy adwokaci mogą ubiegać sie także za część pieniędzy z odsetek?

Gość Sylwester Kaźmierski
Witam! Oferuję pomoc w uzyskiwaniu jak najwyższych odszkodowań z tytułu wypadku komunikacyjnego, błędu medycznego, niesłusznego pozbawienia wolności, poślizgnięcia i upadku, śmierci osoby bliskiej, wypadku przy pracy, szkody pożarowej, szkody lotniczej, wypadku rolniczego, NNW, UNWW itp. Tel. 732 445 393

Gość gość
Jak dla mnie, to najlepiej udać się do EuCO. Ono są ok i mają agentów w całej Polsce. Poza tym dobrze działają

Gość gość
Witam serdecznie, zajmuję się pomocą w uzyskiwaniu odszkodowań dla osób, które w przeciągu ostatnich 20 lat miały wypadek nie ze swojej winy. Nasza Kancelaria Odszkodowawcza działa od marca 2005 roku i posiada sztab Mecenasów, którzy pracowali dla TU oraz innych firm odszkodowawczych dlatego wiemy jak działać skutecznie. Zastanów się.. Być może Ty, Twoja rodzina lub Twoi znajomi lub osoby w Twoim otoczeniu mieli wypadek i należy się im odszkodowanie, którego sami nie są w stanie uzyskać od Towarzystwa Ubezpieczeniowego lub nie są świadomi takiego świadczenia . Pomagamy uzyskać odszkodowania z polisy OC sprawcy (od 10.08.1997) poszkodowanym w: -wypadki komunikacyjne, -wypadki w pracy, -wypadki na gospodarstwach rolnych (niekoniecznie muszą być one związane z pracą rolnika) -wypadki na chodniku (poślizgnięcie/potknięcie) -wypadki dzieci w szkołach, na koloniach, itp. -wypadki na zorganizowanych imprezach -wypadki w miejscach użyteczności publicznej, w sklepach, restauracjach -wszelkie inne wypadki, do których doszło bez winy osoby poszkodowanej a ponadto: -odszkodowania za błędy w sztuce lekarskiej -odszkodowania za zakażenia szpitalne (np. gronkowcem, żółtaczką, sepsą) -odszkodowania z własnych, dobrowolnych polis na życie i innych -odszkodowania z ZUS (odwołania od decyzji ZUS w sprawach jednorazowego odszkodowania z tytułu wypadku przy pracy) -odszkodowania za szkody mieszkaniowe (np. zalane mieszkania, budynki) -odszkodowania za słupy telefoniczne, energetyczne, rury ciepłownicze leżące w obrębie nieruchomości W związku z tym, iż naszymi przeciwnikami są głównie towarzystwa ubezpieczeniowe sprawców wypadków, lub sami sprawcy, nasi Klienci, na rzecz których dochodzimy najwyższych możliwych świadczeń odszkodowawczych, nie muszą posiadać żadnego swojego ubezpieczenia/nie muszą być nigdzie ubezpieczeni Jeżeli natomiast otrzymali już państwo odszkodowanie możecie walczyć o większą sumę. Poprawiamy po konkurencji a po Nas jeszcze nikt nie poprawiał. Walczymy o zadośćuczynienie za tragiczna śmierć bliskiej osoby. Takie odszkodowanie należy się rodzicom, każdemu z rodzeństwa, dzieciom, małżonkom jak i dziadkom poszkodowanego. Takie odszkodowania uzyskujemy do 20 lat wstecz. Nie pobieramy żadnych wstępnych opłat. Pobieramy prowizje tylko od wygranych spraw. Pomogliśmy wielu klientom, którzy nazywają Nas "Aniołami Odszkodowań" Jako jedyna firma w Polsce dajemy pisemną "Gwarancję" najwyższego uzyskania świadczenia . Zadzwoń 692-442-462 po bezpłatną poradę oraz analizę lub wyślij wiadomość z krótką prośbą o kontakt a z pewnością oddzwonimy ewentualnie

Gość gość
Sprawy o odszkodowanie prowadzi EuCO. Wynagrodzenie jest płatne u nich z dołu, a nie z góry

Gość markenaa
No ja właśnie z ich pomocy skorzystałam i nie żałuję! Bardzo dobra i solidna firma odszkodowawcza!

Gość gość
Jeżeli odszkodowanie, to moim zdaniem, konieczna jest pomoc z zewnątrz. Jak dla mnie numerem jeden w takich sprawach jest - www.Negocjato.pl

Gość gość
Uważam, że korzystanie z EUcO jest bardzo na plus wszystkim w takiej sytuacji. Firma stara się o odszkodowanie w większości przypadków z pozotywnym efektem ich pracy.

Gość gość

Wiem, że w przypadku wypadków w których ktoś zginął można się ubiegać o zadośćuczynienie jeszcze przez lata, nie tak łatwo się to przedawnia. W moim wypadku minęło prawie dziesięć lat od śmierci męża a mimo wszystko kancelarii Merces (ich portal: wypadeksmiertelny-odszkodowanie.pl) udało się dla mnie zdobyć świadczenia z tytułu strat moralnych, duchowych i ogólnie cierpienia jakie wtedy przeszłam, na świeżo po karambolu...

Gość Bartek

Trzeba zasiegnac opinii, moja sprawe prowadzila kancelaria t&w w krakowie, bardzo solidni i konkretni. Wszystko udalo sie zakonczyc sukcesem.

Gość czapczyka

EuCO pomaga poszkodowanym w wypadkach. Warto na ich stronę sobie zerknąć, ale też można zadzwonić do nich na infolinię.

Gość Marek

Super, że powstały kancelarie, które specjalizują się w odszkodowaniach. Po wypadku rowerowym trafiłem do advoco.pl. Nie dość, że wywalczyli mi sporą sumkę, to jeszcze wskazali specjalistę, do którego mogłem się udać na rehabilitację. Lekarz mówi, że już niedługo znów będę mógł śmigać na dwóch kółkach xd

Gość Kinga
Dnia 31.05.2019 o 11:59, Gość Marek napisał:

Super, że powstały kancelarie, które specjalizują się w odszkodowaniach. Po wypadku rowerowym trafiłem do advoco.pl. Nie dość, że wywalczyli mi sporą sumkę, to jeszcze wskazali specjalistę, do którego mogłem się udać na rehabilitację. Lekarz mówi, że już niedługo znów będę mógł śmigać na dwóch kółkach xd

Polecam ich bezapelacyjne! Świetnie poprowadzą każdy przypadek 🙂

Gość sabina

Od lat na rynku odszkodowawczym działa EuCO  . To jest ta firma, która ma agentów w całej Polsce. Oni nawet swoją kancelarię prawną mają. Na infolinii można się wszystkiego dowiedzieć.