Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bóle mięśni i stawów u osoby młodej

Polecane posty

Gość gość

Witam czy wy tez tak macie, że na zmianę pogody bolą was mięsnie stawy i macie powiększone węzły chłonne? U mnie dzieje się tak od niedawna dodam,ze mam niedoczynnosc tarczycy i biore leki. Na ostatniej wizycie zapomnialam sie pytac lekarza o to. Mam 21 lat.

Gość gość
nikt nie wie?

Gość gość
Ja mam powiększony wezel od tarczycy. Caly czas od paru lat. Wyniki wszystkich innych badan mam w normie. Mam hashimo.

Gość gość
Czyli prawdopodobnie od tarczycy?

Gość gość
Ja tak mam. Mialas robione usg tarczycy przy okazji zawsze ogladaja wezly obok, jak noe to trzeba sie upomniec. Powinnas tez o tym powiedziec interniscie i zrobic badania krwi czy jest ok.

Gość gość
Zle samopoczucie moze tez swiadczyc o zlej dawce leku. Zalezy kiedy bylas ostatnio u lekarza i kiedy badalas tsh.

Gość gość
Nie mialam usg. Za kazda razą endo bada mnie rękoma albo stetoskopem

Gość gość
3 tyg temu robilam badania i bylam z wynikiem u lekarza biore euthyrox n 75

Gość gość
To upomnij sie przy okazji o skierowanie.

Gość gość
Jak cie cos niepokoi to lepiej z lekarzem porozmawiać.

Gość gość
Wiem na nastepnej wizycie porozmawiam z lekarzem. Chciaalm tylko dowiedziec sie opini innych

Gość gość
Odstaw gluten w całości i mleko i od razu odżyjesz, być może to przez to masz chorą tarczycę....

Gość gość
a wystarczy mleko odstawić czy trzeba też odstawić jogurty , sery , nabiał cały ? :(

Gość gość
gość Osobie nie będącej w ciąży osobie poleciłabym smarowanie stawów skutecznym zazajerem. - paczka korzeni żywokostu lekarskiego [do kupienia w sklepach zielarskich], bądź własnoręcznie wykopanych -250 ml spirytusu -250 ml octu winnego [np. jabłkowy] -250 ml oleju lnianego Spirytusem zalać korzenie, odstawić w zacienione miejsce, codziennie wstrząsać Po 14 dniach odcedzić spirytus, dodać ocet i olej, połączyć. Przed każdym smarowaniem obolałych miejsc dokładnie wzruszyć miksturą. Czy mogą to stosować osoby ciężarne? Nie wiem i radziłabym zapytać lekarza. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Poleciłam to na innym forum, ale stosować to mogą wszyscy. Z nabiałem tez radziłabym ostrożnie, nie pomaga. teraz lepiej więcej warzyw jeść.

Gość gość
up

Gość gość
młoda jesteś, więc trochę dziwią te Twoje bóle, może zrób usg mięśni, sprawdź czy na pewno wszystko jest ok, takie badanie można zrobić w http://www.gabinetusg.com.pl/