Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogorek26

Co dziewczyna pomyśli o chłopaku który nigdy nie miał dziewczyny a ma już 26 lat

Polecane posty

Gość ogorek26

Wygląda normalnie a nawet całkiem przystojny. Do tego wysportowany, opalony - nie to że narcyz jakiś tylko poprostu lubię sport, świeże powietrze a poza tym dbanie o siebie poprawia mi nastrój, daje lepsze zdrowie i przynajmniej trochę takiego naturalnego szczęścia. Ile można smutać z powodu samotności ? Powodem tego że jestem ciągle sam jest chyba nieśmiałość do dziewczyn, które de fakto stale się pogłębia bo czas wywiera na mnie presję a dołuje mnie to, że coś umyka mi między palcami. Nawet nie coś a poprostu życie. Jako nastolatek postanowiłem poszukać odrazu kogoś w swoim typie. Miałem takie marzenie aby nie błądzić w sprawach uczuciowych ... żadne tam kłamstwa, zdrady, jedna dziewczyna, druga , tzecia, piąta itd ... No i niestety przeszarżowałem. Czekałem nie wiadomo na kogo i teraz mam. Nie idźcie tą drogą gdyby ktoś tak chciał :D No ale do rzeczy. Gdybym tak poprostu powiedział tą prawdę komuś to ten ktoś mógłby pomyśleć że to było normalne z mojej strony ?

Gość ogorek26
No i czy taka normalna dziewczyna chciałaby się spotykać ze mną mimo tego, że ja taki w zasadzie bez znajomych, potrzebujący trochę oswojenia się w końcu z ludźmi no i do tyłu w sprawach damsko- męskich ?

Gość gość
Muszę Cię ostrzec, skoro nigdy nie miałeś kobiety to nie wiesz jakie one są. Lepiej zawróć póki jeszcze możesz i zostań sam. Inaczej czekają Cię poważne problemy. Kobiety to zło.

Gość gość
Mam takiego męża - najpierw myślałam, super sprawa! Ale cóż, okazało się, że ma jakąs dysfunkcję seksualną i po prostu nie ma wytrysków w trakcie stosunków, bo przyzywczaił się do stymulacji ręką. Nie wiem, może komuś udało się takie rzeczy wyleczyć, ja byłam optymistką, ale po ślubie nie możemy postarać się o dziecko, bo on wciąż taki zblokowany. Dlatego odradzam - może być super przystojny i inteligentny, ale jak w łóżku wychodzi z niego Kyle Maclahlan z Seksu w Wielkim Mieście, to po ptokach.

Gość gość
masz szanse, znajdź tylko normalną, wartościową dziewczynę, a nie jakąś pustą lale. normalna dziewczyna zrozumie, że byłeś nieśmiały i nie będzie to problem.

Gość gość
Nie ma wartościowych dziewczyn. Im bardziej kobieta taką udaje tym większe rozczarowanie czeka później faceta, gdy się skapnie jaka jest prawda.

Gość gość
zleciał się rój frustratów hahaha kolejny biedny i skrzywdzony pan;p

Gość ogorek26
Wiem jakie kobiety są :D Nie jestem jakimś zacofańcem bez głowy. Poprostu chcę poznać życie od tej innej strony. Kiedy to ja jestem piłkarzem a nie kibicem dopingującym go. Nie jestem też desperatem. Poza tym szukam zwykłej skromnej dziewczyny a nie sex laski. Chcę założyć rodzinę, mieć dziecko i tak sobie normalnie żyć skromnie :P

Gość gość
zostań gejem póki jeszcze możesz

Gość gość
no to staraj się bywać w kręgach, gdzie są dziewczyny mądre, wartościowe, takie z którymi nie tylko się bawić można.

gość masz szanse, znajdź tylko normalną, wartościową dziewczynę, a nie jakąś pustą lale. normalna dziewczyna zrozumie, że byłeś nieśmiały i nie będzie to problem. x problem to nie będzie, ale skoro nie zainteresował do tej pory dziewczyny TO ON MA PROBLEM, laski go nie chcą

Gość gość
Widzisz, już masz komentarze, które doskonale pokazują jakie są kobiety. Po co Ci takie ś****wo? Chodź na d***** i spokój. Jeszcze zaoszczędzisz na dłuższą metę.

Gość gość
Pomysli ze jsstes niesmialym romantykiem, Mi nato wziela, daj sie zlapac i zyj:-)

Gość ogorek26
Nie jestem żadny biedny i skrzywdzony. Nie mam zamiaru się użalać. Może myślicie że jestem jakąś niedorajdą życiową ale wcale tak nie jest. Mam pewien potencjał w sobie i czuję jak mocno jest schowany. Chcę w końcu wypłynąć i stać się facetem. No ale brakuje mi takiego wsparcia. Mam uczucia, zodiakalne lwiątka potrzebują bliskich :D To ich nakręca.

Gość gość
to działaj! poznawaj dziewczyny, umów się na randkę jedną, drugą.nie przejmuj się tym, co było- ważne co będzie.

Gość ogorek26
claudee speed Mam powodzenie u dziewczyn. Tylko, że wcześniej albo te zainteresowane panie zbywałem albo nie miałem na nie czasu albo jeszcze coś tam. Od jakiegoś jednak czasu odczuwam nieśmiałość i wtedy je zbywam. Jest pewna super dziewczyna która sama chciała mnie poderwać. Moją koleżankę wypytywała o mnie. Oczko mi puściła, uśmiechała się kilka razy. No ale dla mnie to ona zbyt ładna jest. Ja to nawet sam tego nie ogarniam bo to dziewczyna która jeśli pojawiła by się w show biznesie to pierwsze strony gazet. Może chciała się tylko mną zabawić ale i tak sam fakt że się jej podobam coś znaczy. Fotki tu nie wkleję bo nie jestem głupi ale wyglądam w porządku.

Gość ogorek26
No tak, działaj. Łatwo się mówi. Nie mam doświadczenia w takich rozmowach z dziewczynami, takiego naturalnego flirtu który trzeba trenować no i jeszcze nawet nie wiem jak ja się całuję w ogóle :D

Gość gość
trzeba się przemóc- jesteś facetem i do ciebie inicjatywa nalezy.

Gość gość
czy oprocz tego, ze jestes calkiem przystojny i opalony:), jest w tobie cos godnego uwagi ?

Gość gość
Że musi mieć silne ręce...

Gość gość
cale zycie przed Toba

Gość Boochaj_28
a cipke widziałeś w ogóle ?

Gość gość
usmiechnij sie do jakiejs starszej od ciebie szybko cie wszystkiego nauczy.

Gość gość
Jak się jakiejś dziewczynie spodobasz,to nie będzie miało znaczenia. Tylko nie czekaj aż sama cię poderwie, to ty masz działać. Jak spotkasz fajną dziewczynę,podrywaj:)