Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolaikuba

gdzie najlepiej rodzic w szczecinie?

Polecane posty

Gość wiolaikuba

Jaki szpital polecacie dziewczyny?jaki szpital wybralyscie do porodu gdzie najlepsza opieka?

Gość gość
polecam klinikę w Schwedt, super warunki i super opieka :)

Gość gość
w psychiartyq

Gość gość
ja rodziłam na pomorzanach, maja tam darmowe znieczulenie. poród wspominam bardzo dobrze, praktycznie zero bólu. moze i warunki gorsze niz zdroje ale opieka lepsza. jak rodziłam była ze mna połoźna i pani doktor.

Gość gość
W Zdrojach jest najpelpszy zespol: Niedzielski, Glaz, Halec. Na pomorzanach jest Glazowa.

Gość gość
Stara ekipa (patrz post wyzej) z Polic przeniosla sie do Zdrojow. Tak wiec dziesiejsze Police to nie to co kilka lat temu.

Gość gość
w zdrojach bym nie rodziła tam jest jakas masówka,, wybieram schwedt

Gość gość
E tam Zdroje nie sa zle. Nie wiem jak sam szpital, ale ekipa chyba najlepsza z najlepszych w Szczecnie.

Gość gość
A z ciekawosci, za Schwedt musisz chyba placic? Ile to kosztuje? I czy jest znieczulenie?

Gość gość
rodzilam w zdrojach rok temu w maju, ale oplacilam polozna z fundacji (1200), opieke mialam full service i gdybym jeszcze raz miala rodzic to wybralabym tak samo; polecam pania Beatke!! :)

Gość gość
Naprawdę na pomorzanach znieczulenie za darmoche? Nie robią laski jak się poprosi?

Gość gość
Łaski miało byc

Gość gość
na pomorzanach łaski nikt mi nie robił. poprosiłam o zoo i dostałam. nie mogłam narzekać. co do schwedt to tez o tym myslałam..ale jednak kasa zbyt duza na moje mozliwosci. choc ponoc opieka super, warunki jak z bajki , sam wybierasz jak rodzisz. no niemieckie standardy. ale chyba cos ok 8-10 tysiecy ale moge sie mylic. zreszta mozna to sprawdzic na stronie tej kliniki , dodam ze jest tak polski personel wiec nie ma problemu z dogadaniem sie. ostatanio tez trafiłam przez przypadek ze w szczecinie tez jest juz prywatna klinika mamma gdzie mozna rodzic jak sie chce w super warunkach oczywiscie za niemałą kasę. ale jak ktoś ma to mysle ze warto.

Gość gość
A po znieczuleniu bole do zniesienia? Poród trwa dłużej czy nie? Bo mówią ze po znieczuleniu wszystko się wydluza:(

W tej klinice mamma porod kosztuje 4.5 lub 6 tysiecy - na zdjeciach faktycznie wszystko jak w bajce wyglada, maja lokalizacje w kijewie, wiec w razie w jest bardzo blisko do duzego szpitala w zdrojach max. 5 min. I z tego co rozumiem, to roba tez cesarki.

Gość gość
rodziłam niedawno na pomorzanach i naprawdę polecam, personel ma ludzkie podejście i do mamy i dzieciaczka, ja akurat miałam planowaną cesarkę ale maleństwo nie było zabrane gdzieś na badania w nieznane miejsca od początku wszystko przy tatusiu mierzyli,badali itp. i mały był od razu ze mną na sali chociaż paraliż od pasa w dół trwał jeszcze długo, co chwile ktoś zaglądał, dopytywał, pomoc laktacyjna itp. i wszystko z usmiechem:) może nie jest tak ładnie jak w zdrojach, ale jak dla mnie to chyba wazniejsze jest podejscie do kobiety i dziecka bo w czasie porodu i tuz po graja w nas takie emocje ze traktowanie nas jak nastepnej rodzacej kobyłki moze nam zepsuć te chwile a nawet jakis uraz zostawic, mi został po porodzie corki w wojskowym szpitalu tam to mialam przeboje