Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy warto odnawiac kontakt z bylym?

Polecane posty

Gość gość

Rozstalismy sie 13 lat temu tzn ja zakonczylam nasz dwuletni zwiazek chcialam sie jeszcze wyszalec zaczynalam studia cos sie wypalilo...on byl moim pierwszym chlopakiem...miloscia...kochankiem...teraz odnalezlismy sie na facebooku ale nie wiem czy warto odnawiac te znajomosc. Jestem mezatka mam dwojke dzieci...ale kusi zeby dowiedziec sie co u niego...czy to normalne ze w wieku 30paru lat wraca sie myslami do przeszlosci i...chce sie ja odnalezc w terazniejszosci???

Gość gość
jak swędzi cie pipka to odnów

Gość gość
hormony ci buzują po 30 i chcesz wrażeń bo w domu z mężem nieco nudnawo i przewidywalnie

Gość gość
nieprawda ja cie rozumiem. jezeli mialo sie z kims dobry kontakt to ciekawosc co tam u niego. ale trudno odpowiedziec na to pytanie-napewno trzeba pamietac ze nie warto ulegac emocjom i nie psuc tego co sie ma

Gość gość
No wlasnie...kiedys byl mi bardzo bliski...cos nie wyszlo ale nidgy go nie zapomnialam. ..i tak mysle ze pare maili na facebooku nie zaszkodziloby...

Gość CleverMan
brakuje motylkow w brzuszku? znudzony mezulek juz nie dziala, nie podnieca, nie jara jak dawniej i trzeba szukac podniet gdzies indziej?