Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieznajomi ludzie czepiają się tego, że palę fajki

Polecane posty

Gość gość

No ludzie, co to kogo interesuje, że ja palę?? 😠 Rozumiem czyjeś oburzenie gdybym szła ulicą i dmuchała przechodniom w twarz ale praktycznie nigdy tak nie robię. Rzucają jakieś pseudo-żarciki przy kiosku jak kupuję papierosy, ostatnio szłam pustą uliczką i jakaś zakonnica z okna zaczęła się do mnie drzeć, że to niezdrowe. :o No halo, ludzie, zajmijcie się sobą zamiast wkurzać innych :o Ja nikomu nie truję d**y na chodniku że batony czy cola są niezdrowe...

Gość gość
ile masz lat

Gość gość
Ja mam takie teksty na takich , moje zdrowie nie Pana/Pani , albo mówia taka młoda i pali hmm a wcale młoda nie jestem :) Mówie no cóż na coś trzeba umrzeć , albo palę za swoje nie Twoje

Gość gość
21 i nie wyglądam na mniej niż 18 na pewno :P Babka z kiosku mi mówiła, że młodo wyglądam ale ją uświadomiłam ile mam lat i wcale to nie powstrzymało jej "żarcików" "ohehehe, palenie niezdrowe, nie wartooo, nie wartooo, ohehehe", dość mam tych jęków 😭

Gość gość
w ogóle nie rozumiem w jakim celu rzucać takie teksty do nieznajomych, nikt się tym nie przejmie, tylko to wkurza i męczy :o

Gość gość
Nie przejmuj się , olewaj to i koniec

Gość gość
Ja mówie palę bo lubię , nałóg nałogiem ale ja lubie palić

Gość gość
nie przejmuję się tylko mnie to wkurza :o mamusia mnie nauczyła, że uprzejmą trzeba być więc uprzejmie spławiam takich ludzi ale w myślach tylko powtarzam "zamknij mordę i się odwal" 😭

Gość gość
Ignoruj kto , ja jestem inna he he , nie raz wyciagałam paczke i mówiłam moze papieroska :P

Gość gość
Zapytaj czy im żal,czy palisz za ich pieniądze. jeśli masz jaja, puść dymkiem w pysk i powiedz że teraz dopiero mogą mieć coś do powiedzenia.

Gość Maniek771
Ja palę, bo lubię i nikomu nic do tego. Ludzie mają dziwne podejście. Fakt, wiem, że to nie jest zdrowe dlatego przerzuciłem się na elektroniczne, rodzina też chciała żebym rzucił i kupili mi zestaw Lime z kilkoma smakowymi liquidami i teraz żałują, bo mi to jeszcze bardziej posmakowało :-)

Gość żona1977
Ha, ha Ha. moj mąż tez sie na to zlapał. chodził marudził ze mu smierdzi i kupił mi elektronicznego papierosa. Myślal, że mnie zniecheci a ja zakochalam sie w liquidach owocowych lime. Sa niesamowite w smaku.

Gość gość
A ja nie znoszę takich śmierdziuchów jak wy. Mijam czasami takich, zatruwajacych powietrze kopcuchów, szkoda słów...