Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

AndreaChoice to przepiękna youtuberka :) a wy wolicie oglądać jakieś brzydkie

Polecane posty

Gość gość

dziwi mnie upodobanie Polek do brzydoty :( ja sama jestem w miarę brzydka co nie znaczy że mam oglądać kaleki i się dowartościować wolę piękne kobiety

Kaleki?Skoro sama nie grzeszysz uroda to tez jestes kaleka :)

Gość gość
Jestem, ale wolę oglądać piękne kobiety.

Gość gość
co to ma byc? - nos jak po spotkaniu bliskiego trzeciego stopnia ze sciana o predkosci 60 km/h, wielkie dziury - paskudne oczka, brak wyrazu - gigantyczne usta typowe dla rasy ktore odwracaja uwage od bylejakosci oczu i pzrecietnosci twarzy - nieprzyjemny glos - nadpobudliwosc psychoruchowa - wyprana mulatka, musi doczepiac sobie rzesy bo pechowo nie dostala ich w swoim zestawie genetycznym przynaleznym dla rasy, kuzynki z afryki bez tych blyskotek powalaja uroda i urokiem bez lansowania sie i spedzania polowy zycia na malowaniu pazurow :)

Gość gość
jest piekna a szare myszki z Polski zazdroszcza: - pieknej zdrowej skory i kolorytu - dlugich, gestych, zdrowych wlosow - milego usmiechu i pelnych ust bez botoxu - glosu brzmiacego jak lektorka filmow przyrodniczych ( a co wolicie piskliwe glosiki i jazgot? :O ) - pieknej sylwetki - duzych oczu - ilosci subskrybentow - pomyslow i talentow zazdroscie dalej