Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A skromych nie szanuja

Dlaczego w Dzisiejszych CZASACH jest poklask dla WYWYZSZANIA sie ZAROZUMIALSTW

Polecane posty

Dlaczego w dzisiejszych czasach poklask zbiera ,uznanie szacunek :zarozumialstwo,wywyzszanie sie,chamstwo,bezwzglednosc,aktorstwo,bajerantow ? A prawdziwa dobrosc z serca,szczerosc,skromnosc -jest gnebiona ,nie szanowana?

Gość gość
Gdzie i u kogo? Zależy od towarzystwa. Chyba nie kierujesz się taką opinią na podstawie Kafe? Kafe to raczej idiotyczne forum. Ja lubię tu czasami wejść i poczytać o absurdach, nie mniej, nie oznacza to że poprzez pryzmat większości wątków i ich autorów tak patrzę na życie i ludzi :-) Kafe to dobra forma na uśmianie się i poprawienie humoru.

tak,ale Ja mowie o zyciu live...z moich obserwacji

w tych czasach nie jest bycie szczerym dobrym,uczciwym w cenie ...nie beda szanowac cie..TRZEBA BYC TWARDYM ,cwanym przebieglym ,zeby zyskac podziw szacunek... aczlowiek,skromny,szczery wrazliwy..takich ludzi sie nie docenia nie szanuje,im sie pokazuje ich miejsce-pokazuje sie im ,ze sa gorsi...

Gość lanser
moze wydaje ci się że jesteś skromna,szczera, wrazliwa etc. a całe otoczenie epatujesz tylko tym jaka to jestes skormna, wrazliwa dobra itd. :D to bardzo czesta przypadlosc.

Gość gość
gadanie - ja jestem twarda, przebijam sie przez tlumy, swietnie radze sobie w zyciu, mam swietna prace, zarabiam fajne pieniadze - ale zarazem jestem skromna, nie lubie bizuterii, nie jestem zarozumiala, nie pedzi mnie do kasy, nie mam najnowszych gadzetow - lubie swoje zycie. A ludzie zazdroszcza mi takiego podejscia do zycia - nie mam parcia na pieniadze i szpan. I mam gleboko gdzies, co tam sobie ktos o mnie mysli.

Gość gość
ja mam wykszatlcenie dobra prace i ludzi ktorzy maja nizesze wkysztalcenie gorsza prace ich nie biore na powaznie,nie mam zbytniego szacunku dla gorzej wyksztalconych NIE TEN POZIOM!!! Ja jestem od nich lepszy..

Gość gość
niech ci mnie wyksztlceni ode mnie niecg spadaja do swojego poziomu ...selekcja ;) nie sa mnie godni,sa nizej!

Gość gość
te "wrazliwe" sa najgorsze, udaja mile, dobre, sa wrecz nachalnie przymilne do obrzydzenia by pozniej z mina niewiniatka wbic noz w plecy. placz na zawolanie oczywiscie i wiele osob daje sie na to nabierac:D osoby zaradne, pewne siebie w ich oczach to zarozumialce i samo zlo:D

Gość gość
Niestety w dzisiejszych czasach ludzie wola podlizywac sie ,wchodzic w d u p e --< tym zarozumilych ,chamskim wywyzszajacym sie..niestety swiat schodzi na psy..

Gość gość
tu chodzi o szacunek do drugiej osoby..zeby sie nie wywyzszac,pokazywac komus ,ze jest sie lepszym..

Gość gość
Prawdziwie dobry,wrazliwa kobieta to w tych czasach skarb osoba naprawde bardzo wrazliwa nie wbije c****erwsza noz w plecy..

Gość gość
jesli sie podlizuja to nie sa dobrzy, tylko takich udaja w wiadomym celu. czysta hipokryzja:D

Gość gość
a sa tez osoby MILE BAJERANTKI --udaja niby mile fajne ,ale tylko graja udaja takie...a w rzeczywistosci to wredne,cwane,przebiegle,cwaniary aktorki,wykorzystywaczki ...

Gość gość
Odpowiedz na gościa wątek. 07.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość ja mam wykszatlcenie dobra prace i ludzi ktorzy maja nizesze wkysztalcenie gorsza prace ich nie biore na powaznie,nie mam zbytniego szacunku dla gorzej wyksztalconych NIE TEN POZIOM!!! Ja jestem od nich lepszy.. XX To jesteś gównem wobec mnie bo ja mam szacunek dla takich ludzi o których autor tematu napisał t się umywasz przy mnie nędzarzu, mam tez wykształcenie i nie byle jaka firmę musiał byś się wiele uczyć jeszcze byś prowadził i zarządzał taką firma. Czym się tu szczycisz wobec mnie gnoju ... Szacunek dla was kochani którzy maja w głowie trochę oleju...

Gość gość
Tak bylo od zarania dziejów. Szatan poprzez innych ludzi chce zniszczyc dobro w ludziach.