Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pitrekk

Canagan

Polecane posty

Gość Pitrekk

Ostatnio czytałem o nowej karmie dla zwierząt. Canagan, znalazłem nawet polskiego dystrybutora. Ktoś korzystał? Hodujemy z żoną labradory i chcielibyśmy dowiedzieć się czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tą karmą?

Gość Kasja10
Faktycznie jest dobra tylko ciężko ją dostać. Mój pies po operacji w ogóle nie chciał jeść suchych karm, dopiero jak przestawiliśmy go na Canagan wrócił mu jako tako apetyt.

Gość Futrzakolub
Jest już w Polsce, ja dowiedziałam siè gdzie kupić na stronie, była podana na ulotce, moja sunia pożera, na początku mieszałam jej ze starą, ale tą je chętniej - www.canaganpolska.pl

Gość anka z wrocka
Ja kupuję Canagana dla moich kotów. Od jakiegoś czasu jest już na polskim rynku. Tu znalazłam taniej niż na firmowym sklepie Canagana. http://www.kocimietka.pl

Gość gość
Tak to prawda ze jest dostepny u Kocimietki ale chcialam kupic z kurczakiem jakies duze opakowanie (4kg) to musialam czekac 4. 5 dni. A w kupuj taniej znalazlam inny sklep i chyba firmowy bo nazwa wskazuje na to. Canagan.shop.pl i tam na drugi dzien mialam dostarczone do Gdanska. Polecam Cangan-a, to zupelnie przyzwoita karma. Anka

Gość gość
....a faktycznie, popatrzyłem na te dwa sklepy, róznice w cenie są znikome - jeżeli juz są, ale tempo działania jest znacznie lepsze w tym sklepie canagan.shop.pl. Co prawda "kocimietka" ma zdecydowanie wiekszy wybór i byc moze to jest przyczyną opieszałości lub braku towaru. :-) Nie mam pojecia, ale ja raz zamówiłem w "kocimietka" i to było chyba po raz ostatni, bo faktycznie tempo jest nieporównywalne a przy okazji, zamiast programu z punktami w Canagan.shop jest konkretny rabat i wiesz co jest w jakiej cenie dla Ciebie. Ja tam wytestowałem i jeden i drugi sklep - pozostanę jednak przy Canagan.shop.pl - zwłaszcza ze widzę powiększają ofertę o inne, ale tez wg opisów, dobre karmy. Ja mam dwa psy (lablador i budog) oba przepadają za Canaganem wiec mam niejako problem z głowy. :-)