Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heaven eyes

Co myślec o

Polecane posty

Gość Heaven eyes

Rodzicach , którzy pozwolili mojemu 17 letniemu wnukowi na tatuaż ? Dodam ,ze pomagam im finansowo co miesiąc , prosze o radę bo juz sama nie wiem co mam o tym myślec . Ja uważam ze to patologia

Gość gość
Nie chodzi o to ile mam lat ,tylko jak mam to potraktować ? Dodam ze nie wtrącam sie do ich życia ale jak zobaczyłam zdjęcie na fejsie to mnie szlag trafił ( nie mieszkam w Polsce)

Gość gość
9:57 Nie poszles dziś do budy? Ćwiczysz matematykę na poziomie 3 klasy ?

Gość Heaven eyes
Prosze powiedzcie czy to ok , bo bije sie z myślami a nie chce wyjść na debilke . Ale mam zamiar zrobic im raban :(

Gość gość
Daj spokój babciu, on jest prawie dorosły :)

Gość gość
dorosły to on nie jest i za parę lat TEN tatuaż nie będzie mu się podobał. To tak samo jak ubrania sprzed paru lat nie koniecznie nam się podobają i pasują do nas

Gość Heaven eyes
Dobra a co jak mu sie odwidzi ten tatoo za kilka lat ? W tym wieku dziargac sie ?

Gość Heaven eyes
Wysyłam im kase na korepetycje i inne rzeczy a nie na tatuaże , ile kosztuje tatuaż w Polsce ?

Gość Heaven eyes
Jak sa jakies durne tematy to wszyscy macie coś do powiedzenia , a kiedy prosze o radę to nikogo nie ma :(

Gość gość
Prosze poradzcie nie chce robić awanutury ale jestem wkurzona na maxa , jeszcze ten tatuaż to jakis pies czy wilk ohyda :( Nic mi nie mówili przez przypadek zobaczyłam fotkę na fejsie :(

Gość Heaven eyes
To wyżej to ja autorka , Znika mi nick :o

Gość gość
No co zrobisz ? Nic ..Ja bym zakręciła kureczek z kasą na wnusia ...Powinno zaboleć....

Gość gość
mi rodzice pozwolili majac 15 i mam teraz 18 i nie zaluje nadal mi sie podoba , spokojnie to jego cialo wyluzuj

Gość Heaven eyes
Gościu z 15:11 tez tak myśle ze zakręce kurek z kasa nie po to pomagam i wysyłam miesięcznie około 1000 pln na głupoty . Nic mi nie mówili ani o tatuażu ani o psie którego wzięli i wiedza ze ja mam fobie bo mnie pies pogryzł jak byłam dzieckiem . Także wizyty u nich mam z głowy .

Gość Heaven eyes
I to nie od czasu do czasu tylko jak big ben punktualnie co miesiąc kasa jest przelewana :o

Gość kobietkaaaaaaaaa
szczerze? ich problem a dzieciak bedzie do konca zycia mierzyl sie z odowiedzialnoscia bo tatuaz nie zniknie jak sie rozmysli zreszta tautuaze sa ok, tylko moze nie u zbuntowanych nastolatowk

Gość gość
No widzisz -zgadzamy się :) Słuchaj kochana -wpierdzielać im się nie możesz do życia i ochrzaniać za to czy tamto ...Skoro młody ma takich "wyluzowanych" rodziców to niech mu zapewniają wszystko co chce ...Skoro tam nie chodzisz i kontakt polega na byciu "babcią skarbonką " utnij to ...

Gość gość
już uwierzę że jakaś babcia pisze na kafe i używa słowa "patologia" najfajniejszy argument: daje im kasę więc mogę rządzić ich dzieckiem

Gość gość
coraz śmieszniejsza ta prowokacja ale poudaję że w nią wierzę facet ma 17 lat i to jego ciało, jak za kilka lat mu się tatoo znudzi to przedzierga wzór na inny albo usunie laserem nie twój tatoo nie twój ból a psa pewnie kupili by im ta stara raszpla nie przyłaziła i nie zrzędziła :-)

Gość gość
oooo i padła prowokacja a tak się dobrze zapowiadała.....

Gość Heaven eyes
Tak używam słowa patologia , nie to nie jest prowokacja Tak uważam ze skoro wysyłam kase to mam prawo wiedzieć jak jest wydawana . Mi kasa nie leci z nieba juz kilkanaście lat jestem za granica i pracuje , nigdy nikogo nie prosiłam o pomoc a kiedy mi ja oferowano to z wdzięcznością przyjmowałam . Jestem zla, rozczarowana i smutna. Dziekuje ,ze kilka osób wykazało zrozumienie , a według niektórych to mam dawać kase i zamknąć sie i ani mru mru ?

Gość Heaven eyes
Tylko kto mu ten laser zafunduje ????? Babcia idiotka ???? Czyli ja , mam dziś dola naprawdę to nie żadne prowo , poszłam na jogę zeby sie uspokoić ale nie daje rady łzy mi stoją w oczach jaka to ja durna idiotka jestem :(