Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 32 lata i 110 kg

Polecane posty

Gość gość

nie umiem juz na siebie patrzec ,przytyłam w ciazy prawie 30 kg a potem jeszcze 15 .Nie jem kolacji , nie podjadam , unikam słodyczy ewent cos malutkiego i raz w tygodniu to moja waga nie drgnela od miesiaca.

Gość gość
nie jedzenie kolacji nic nieda jeśli jesz duzo i tłusto w ciągu dnia.

Gość gość
zrob badania na hormon tarczycy

Gość gość
A próbowałaś u lekarza? Teraz są skuteczne metody leczenia otyłości, od diety po zwężanie żołądka. Może u Ciebie interwencja chirurgiczna nie będzie konieczna. Z lekarzem jest łatwiej, bezpieczniej i pewniej niż z domowymi sposobami na odchudzanie. Niejedzenie kolacji czy tam jedzenie więcej białek może pomóc komuś zrzucić parę kilo nadwagi, a z dużą otyłością lepiej poradzi sobie fachowiec.

Gość gość
a dlaczego tak dużo przytyłaś w ciąży? Kwestia ilości jedzenia?

Gość gość
słuchałam głupich uwag tesciowej ze trzeba jesc za dwóch i tak wyszło niestety . nie jem duzo i tłusto . na sniadanie jem dwie kanapki z twarozkiem i warzywami lub musli z kefirem . obiad jakas zupa lub kawalek miesa , dwa ziemniaki i surówka , kolacji nie jem . słodyczy bardzo unikam

Gość gość
Hej,pewnie za duzo jesz i masz rozciagniety zołądek.ja jem malo np jedna kanapka na sniadanie,ale i tak przytylam po trzeciej ciazy bliźniaczej(dzieci wazyly 3.65, 3.150 ) teraz przy wzroscie 172cm waze 65kg i sie c 5555zuje.zawsze wazylam max56-57 a wlaśnie mam tez 32lata.najwiecej to mi poszlo w brzuch,biodra.owszem facech síe jeszcźe ogladaja za mna haha ale to juz nie to. a jak wyglada Twoja dieta?co takiego jesz? glowa do gory!

Gość gość
byłam u lekarza rodzinnego to powiedziala zeby nie obzerac sie ale ja sie nie obzeram , prosialm ja o pomoc a ona mnie olała .

Gość gość
moźe zielona herbata

Gość gość
poszlo mi bardzo w biodra mam 140 cm w biodrach i mam bardzo grube nogi a w talii 100 cm

Gość gość
pije zielona i czerwona herbate biore linea juz ponad 2 miesiace , spadlo 2 kg a potem wróciło do 110 kg , mam juz dosyc tego . nigdy nie byłam szczuplutka ale juz dysze idac po schodach

Gość gość
110 kg seksi!

Gość gość
Moj mąz nie powiedział mi nic przykrego ale dla mnie jest to strasznie uciazliwe . Nawet ciucha normlanego nie moge sobie kupic .

Gość gość
no niestety,jesli wszyskie badania masz ok,to trzeba poszukac dietetyka,ktory ustawi Ci diete do grupy krwi.Sama nic nie zrobisz,jedynie zaskodzisz.Tu jest potrzebny fachowiec i ruch,bo bez tego na pewno cudu nie bedzie:p

Gość SiostraPodłączonaPodRespirator
ruch to na pewno , bo kiedys mialam go bardzo duzo a teraz siedze w cztrech scianach , cwicze ok 40 min - 1 godz dziennie ale stanowczo za mało . Mam brak motywacji .

Gość gość
ale sama piszesz ze nie bylas nigdy szczuplutka., a jakis sport no i zrob badanid