Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona ciezarowka

problemy z otoczeniem w ciąży

Polecane posty

W lipcu koncze 28 lat.jestem wlasnie w 8 mcu ciąży.mam męża od roku jesteśmy po ślubie kościelnym ale nie o tym mowa. Jak na swój wiek baaardzo mlodo wyglądam.Jestem szczupła,mam takie rysy twarzy ze nikt nigdy nie dawal mi wiecej niż 22 lata.no i tu sie zaczyna problem. :o dla wiwkszosci osób które mnie nie znaja jestem,jak sie okazalo,gowniara ktora rozlozyla nogi i wpadla mając 20 lat...juz wiele razu spotkalam sie z takimi opiniami wśród starszego pokolenia.ide do sklepu babcie na mnie patrzą i komentują,jade komunikacja miejska to sie takie baby gapia,raz jedna mi powiedziala,jak mi jakiś chlopak w tramwaju nie ustapil miejsca,prawie na caly tramwaj ze "rozkladac nogi mogla to i niech postoi":o bylam w szoku.tak mnie zatkalo ze nie bylam w stanie nic powiedzieć....dla mnie to dziwne bo nosze i obrączkę i pierścionek no ale rozumiem ze nie kazdy na to patrzy:o w*****a mnie to bo jestem samodzielna,pracowalam do końca 7 mca,teraz jestem na zwolnieniu,mamy swoje mieszkanie...nie jestem jakas gowniara co z tego ze wyglądam mlodo?u mnie w rodzinie wszystkie kobiety tak wyglądają ale myslalam ze takie rzeczy sie dzialy tylko dawniej...zreszta mam męża nie musze sie tlumaczyc przed jakimis star****** którym,sie wydaje że wszystko im wolno z racji wieku....

Mialo byc jak mi chlopak ustapil miejsca w tramwaju:)

Gość gość
czym się przejmujesz? średniowiecznym podejściem ludzi? ciesz się, że młodziutko wyglądasz! a poza tym ty wiesz swoje i nic nikomu do tego! ;) pozdrawiam

Gość gość
Nawet jakbys byla mloda samotna matka czy prostytutka nic im do tego takze grzecznie powiedz s********j :D