Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pryszczata kradziejka

poczytałabym coś

Polecane posty

Gość Gryzeldka
Mam uklęknąć?

Gość gość
blleeehh - czyli wszystko sprowadza sie do trzepania sera z kapucyna, pitolnianych wydzielin, narzadow oblizywanych przez czyjs jezyk, kwasnego nieswiezego oddechu, spoconych rybich piczek i rownie zbutwialych pindoli.. Ani w tym erotyki ani egzotyki - ino zbyt duza dawka naturalizmu i biologii. A to wszystko okraszone cichym i smierdzacym pruukiem z doopy. Taka to poetyckosc i literackosc prosze ja was. Zadnych gorejacych oczu, przypadkowych musniec co to rozpalaja w czlowieku ogien, intensywnego odczuwania cudzej obecnosci w tym samym pomieszczeniu. Echhh, sram na taka erotyke w waszym kiblowym wydaniu!

Gość Ritta 36
mam nadzieję że podłoże do klękania jest miękkie, a nie jakiś groch?

Gość Gryzeldka
Oczywiście. Tylko musisz mnie egzaminować długo i bezlitośnie. Aż mnie będą migdałki boleć a język zdrętwieje. Żadnej taryfy ulgowej.

Gość gość
taa i musisz trysnac swoim srodliwym, serowo - rybnym kleistym glutem prosto w jej rozwarta gardziel. Ona sie troche zakrztusi, do oczu naplyna jej lzy, do nosa smarki, beknie sobie nawet i zachce sie jej rzygac. Pozniej bedzie se chuchac na reke czy jej z geby nie smierdzi twoja zmaza, bo nie umyla zebow tuz przed wsadem a wczesniej jadla bigos z wieprzowina. Przesunie jezykiem po zebach by sprawdzic czy jest na nich osad. Twoj sprzet bedzie zalatywal jej slina, uryna, pitolnianym potem i glutem. Lepiej nie wachaj jej dziury - spocona i wymietolona piczka to odor jak stad do Warszawy. Czyli przed figlami musicie sie ostro na/jee/bac gorzala bo inaczej czekaja was wymioty.

Brawo! Tu mamy literaturę z nurtu turpistycznego! Proszę o więcej smrodu i wymiotów!

Gość gość
mowisz i masz Satyrze.. porzuccie swoje wyobrazenia na temat kobit - my to nie sa zwiewne i anielskie istoty co to roztaczamy wokol siebie zapach jasminu i rozy. Jak mamy okres to chocby podmywac sie w najczystszym ruczaju z alpejskich lak umajonych pierwiosnkami i macierzanka - picza bedzie smierdziec! Walimy pryki i sramy z luboscia niesamowita i gdy znikamy w czelusciach lazienki wydlubujemy kozy z nosow i wycieramy w chusteczki. Do tego golimy nogi bo by sie czlek podrapac mogl jak ci to wszystko pozarasta dzikim agrestem. Piety zrogowaciale, ropy w oczach, poranny wyziew zabojca, doprowadzajce do szalu tluste wlosy.. Trza sie dobrze namordowac by doprowadzic to wszystko do ladu - by czuc sie caly czas czysto i swiezo, tak czysto i swiezo i mietowo niemalze.

Gość Ritta 36
Wypraszam sobie. Nie mam przetłuszczonych włosów ani zrogowaciałych pięt 😴

Gość gość
gosc wie co mowi, kazda ma czasem tluste wlosy i wtedy nie chce jej sie wychodzic z domu ale jak facet w domu siedzi to przeciez widzi te jej tluste kudly, cuchnaca skore glowy