Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiedziec bylemu, ze

Polecane posty

Gość gość

Jestem z nim w ciazy?

Gość gość
i tak się dowie jak zechcesz alimentów

Gość gość
Wlasciwie nic od niego nie chce. Przenioslam sie tydz temu do uk i nie mam z nim kontaktu. I nie chce. Zastanawiam sie czy powinien wiedziec. Podejrzewam, ze bedzie robil problemy.

Gość gość
powinnaś,a już jak on zareaguje to jego sprawa kiedyś dziecko może mieć do Ciebie pretensje ,że ...

Gość gość
pieprzona egoistka ktora nie chce "problemow", twoje dziecko ma prawo znac ojca, jak I on ma prawo wiedziec o istnieniu dziecka,

Gość gość
dokładnie,powinien wiedzieć

Gość gość
wiesz co, skoro chcesz żyć spokojnie, sama wychowasz dziecko, z nim się rozstałaś-olej sprawe. Nie pitolcie mi tu matki polki z kafe że gdyby wasz mąż was zostawił albo co innego to tak chętnie dzieciaka byście mu dawały, chciały żeby miał ojca itd. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.

Gość gość
Ja swojemu nie powiedziałam, ale miałam ku temu powody. Córka ma teraz 3 lata i jak kiedyś sie spyta o ojca to jej wszystko powiem.

Gość gość
ja swojemu nie powiedziałam bo nie był tego wart mój syn ma teraz 9 lat kochającego go tate i siostrę 2 letnia i jest bardzo szczęśliwy a to ze nie powiedziałam nic bylemu było najlepsza decyzja

Gość gość
Ja w takiej sytuacji nie bylam, ale moja mama tak zrobila. Na poczatku mialam jej za zle i nawet chcialam go odnalesc, ale zrozumialam, ze nie warto niszczyc jej zycia. Tym bardziej, ze ojczym jest w porzadku. nic nie mow, bedziesz musiala wracac do kraju, aby tatus w weekendy mogl sie z dzieckiem widywac.