Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

STOSUNEK PRZERYWANY A CIĄŻA

Polecane posty

Gość gość

Witam, w ostatni (albo przedostatni) dzień dni płodnych współżyłam z chłopakiem, nie skończył we mnie. Jakie jest ryzyko zajścia w ciążę? Nie mogę być teraz, urodziłabym dziecko jeszcze przed maturą ......

Gość gość
Jakaś szansa zawsze jest....

Gość minilalka
Wiadomo, że ciąża jest możliwa ale szanse są małe ;) ja bez zabezpieczenia współżyję już rok, w dni płodne przerywany a w okolicach okresu normalnie i nie jestem w ciąży, bezpłodna też nie jestem :p Nie martw się ale następnym razem się zabezpieczcie bo dzieciątko w czasie szkoły to trudna sprawa ;)

Gość Liiterka
Nie wystarczyło kieszonkowego na gumki?

Gość gość
ooo zupelnie jak u mnie, tylko ja wspolzylam z mezem i teraz mamy 3 mies synka :D

Gość gość
Niewazne z kim sie wspolżyło czy z mezem czy z kochankiem czy z facetem wazne ze wpadlas. :D

Gość gość
w sumie racja :) tyle ze u nas tragedii nie bylo, bo i tak za 2 mies mielismy rozpoczac starania o dziecko, a tak mielismy je troszke szybciej bez staran :D

Gość gość
I gitara :D

Gość gość
ja w ten sposób jakoś nie zaszłam w ciążę i to przez 3lata ale my i tak myśleliśmy o dziecku (drugim) w przyszłości to nic by się nie stało ale bynajmniej u nas ta metoda była skuteczna, potem były tabletki a potem juz się staraliśmy ale i tak to potrwalo pol roku. Jednak znam i słyszałam o wielu przypadkach zajścia w ciążę w stosunku przerywanym.

Gość gość
to ja mama 3mies synka. Chcialam jeszcze dodac ze my tak kochalismy sie 5 lat i nic nie bylo no i w koncu niespodzianka :) wiec to ze ktos tak ciagnie kilka lat to nie znaczy ze zawsze sie uda :D

Gość gość
Owulacja może się przesunąć, więc stosunek przerywany nie jest dobry :) Chyba że potrafisz bezbłędnie okreslić okres niepłodny. A właśnie, w jaki sposób wyznaczasz fazy cyklu?

Gość gość
Nie jestem autorką, ale do wyznaczania dni płodnych dobre są testery wielokrotnego użytku np Afrodyta