Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdfda

szukam pomyslow na urodziny 40latka

Polecane posty

Gość fgdfda

Moj facet bedzie mial 40 urodziny Nie mam teraz za wiele pieniedzy, wiec chocbym chciala nie urzadze ich hucznie pod wzgledem drogich wyjatkowych prezentow, nie fundne wyjazdu Macie moze jakies pomysly - takie tanie w realizacji - co zrobic by mimo wszystko bylo wyjatkowo? (Nie chodzi mi o sex, a spedzenie czasu i prezenty, choc glownie co poza prezentem)

Gość gość
Proteze

Gość gość
Trumne

Gość gość
Laske do podpierania albo balkonik

Gość gość
Maść do protezy

Gość gość
TABLETKI NA POTENCJE

Gość gość
Daj mu w prezencie pozytywny test ciążowy.

Gość gość
Powiedz ze zostanie dziadkiem

Gość fgdfda
Oj, ludki :) A tak na serio?

Gość gość
Kalesony

Gość gość
Weszlam tutaj i sie usmialam :D

Gość gość
opłacone ubezpieczenie na okoliczność nieszczęśliwego wypadku

Gość gość
przyłączam sie ...moj tez ma zaniedługo 40tke .zero pomysłu.. A te komentarze dzieciarni załosne!!! to nie te czasy co za komuny ze 40 latek jak dla mnie wydawał sie wojkiem z wąsem i brzuchem ...

Gość gość
Pieluchy dla dorosłych

Gość gość
wymaga czasu a nie pieniędzy: nagraj płytkę z waszymi zdjęciami, ze swoimi zdjęciami , ot taką historyjkę , w tle puść muzykę waszą ulubioną lub taką piosenkę którą chciałabyś mu coś przekazać. To nie jest trudne , zrobić to może nawet laik. Czas , który na to poświęcisz jest bezcenny , jego mina też. Ja coś takiego zrobiłam mężowi na 50 urodziny ale nie na płycie tylko na ipadzie. Ma to do dzisiaj . Właśnie zamiast kalesonów :)

Gość gość
ciepłe wełniane papucie albo kubek do picia ziółek + saszetka ziół z Apteki Ziołolecznictwa Konwentu Bonifratrów

Gość gość
Pocaluj dziada w d**e

Gość gość
wujkiem poprawka :)

Gość gość
Moj ojciec jak maił 40lat to lubial spac w kalesonach

Gość gość
Kapsulki przeciw zawałowe

Gość gość
teraz ma 50 i śpi w stringach

Gość gość
maść na hemoroidy

Gość gość
Powiedz mu ze wyglada na 20lat :D

Gość gość
:D o boze poplakalam sie ze smiechu "masc na hemoroidy" :D

Gość gość
wspólne wypad na kolację, albo wypad na 2 dni do jakiegoś pensjonatu karnet na siłownię, masaż, basen w zależności co go interesuje, kamera do samochodu bardzo przydatne jaką ma pracę? coś pożytecznego co mu się przyda zawsze na czasie butelka dobrego trunku - ale to jest oklepane, czy fajny zapach

Gość fgdfda
Oj, kurcze. Napisalam, ze nie mam pieniedzy (wiec z 50zl wyskrobie) - totez oczywiscie wypad na 2dni, karnet na silownie i kamera do samochodu zapewne odpadaja. Za ta cene nie kupie dobrego trunku ani perfum. Zreszta na kolacje chodzimy od czasu do czasu albo ja robimy - to nic ciekawego. Na silownie nie chce, nie potrzebuje i nie ma czasu chodzic. Nie ma samochodu, a nawet prawa jazdy. W zasadzie prawie nie pije. Perfumy kupilam mu ostatnio jak mialam kase. Szukam pomyslow, przede wszystkim moze na spedzenie czasu, tak jak wspominalam na prezent mniej (bo to jestem w stanie wymyslec), ale nie takich oklepanych :( Gosciu z 12:15 dziekuje, bo Ty sie postaralas, ale (nie gniewaj sie) przyznam, ze ten pomysl kojarzy mi sie raczej z prezentem dla nastolatka i wolalabym cos innego... Gosciu z 12:14 - ja na razie wymyslilam pare rzeczy, ale zadna nie wydaje mi sie az tak fajna, aby zapamietac to na dluzej... 1 wypad do lasu - taka calodniowa wycieczka - i tam zjemy ciasto, ktore ze soba wezme... 2 taki banal - dobra kolacja, swiece - i kolejny juz dosc oklepany pomysl z kuponami do wykorzystania na ulubione potrawy, zwolnienie z domowych obowiazkow, loda... 3 schowane prezenty, ktore bedzie musial sam odnalezc - tam zrobiona przez kolezanke moja sesja w bieliznie w kalendarzu... albo po prostu kalendarz z naszymi zdjeciami - jego, moimi, ulubionych miejsc, zaznaczonymi waznymi datami Gdybym miala wiecej pieniedzy, zabralabym go na wyjazd w jakies piekne miejsce, zafundowala przejazdzke czolgiem i zrobila wielkie przyjecie, no ale nie mam