Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 24 lata i nie chce byc dorosla. Chce sie bawic i zyc wesolo

Polecane posty

Gość gość

po co mam byc dorosla? Nie rozumiem. Pracowac i tak nie musze, a ludzie tego nie rozumieją, pewnie mi zazdroszczą :p

Gość gość
Ja mam 24 lata i chciałabym poczuć się czasem jak dziecko-żeby ktoś mnie przytulił, pomógł, pogłaskał, położył do snu, przeczytał bajkę. Czy moje pragnienia są normalne? Tez nie chcę być dorosła!!

Gość gość
Ja mam 24 lata i musze z********ac 14godz na dobe w pracy w jakiej nie wytrzymalybyscie dwoch godzin, ale mam z tego satysfakcje taka ze nikt nigdy nie musi mi pomagac, nawet jak zachorowalam poradzilam sobie sama. Dla mnie wazniejsza jest niezaleznosc i godne zycie niz stanie w miejscu i biadolenie jaki to swiat jest zly.

Gość gość
No dobrze, też cenię sobie niezależność ale wolałabym, żeby ktoś nade mną czuwał i w raziw "w" pomógł, przytulił, położył do łóżka, pogłaskał, powiedział ciepłym głosem coś miłego. Co w tym złego?

Gość gość
"2014-05-07 13:43:15 [zgłoś do usunięcia] gość No dobrze, też cenię sobie niezależność ale wolałabym, żeby ktoś nade mną czuwał i w raziw "w" pomógł, przytulił, położył do łóżka, pogłaskał, powiedział ciepłym głosem coś miłego. Co w tym złego? " piszę się na to do tego Cię przelecę do nieprzytomności :D

Gość gość
A masz więcej niż 35 lat?Jesteś silny, elegancki, ładnie ubrany, ciepły w odbiorze, masz uspokajający głos?Bo ja tylko w takich...

Gość gość
zwal sobie konia do nieprzytomnosci

Broken wkur/wiasz mnie. x dziękuję za informację. już Twój wpis leci do mojego zeszytu od kafe;) tego, gdzie wpisuję, kogo mam mieć na oku:)

takie coś gdzie stoisz i masz prysznic u góry i zasłonkę/ parawanik czy co tam chcesz tak to się nazywa w mojej części Polski

To byłaby dla mnie akurat normalna odpowiedź ale wracając do wanny, uważam że powinnaś kupić sobie jakaś albo spróbować tego co powiedziałem gdzieś u rodziny. Jak można bez wanny żyć?Co ty masz za dom bezwannowy?