Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zajsc w ciaze

Polecane posty

Gość gość

chcialabym miec juz dziecko jestem po trzydziestce problem w tym ze nie mam faceta I nie wiem co robic moze rzuce tabsy I kogos poprosze I tak juz biore tabletki dobrych kilka lat wiec czas by organizm sie odtrul

Gość gość
myslicie ze bycie samotna matka wystarczy ? nie mam sily szukac faceta kolejnego dupka juz 2 lata jestem sama I mam dosc wiec

Gość gość
Udaj sie domnie podlaje ci kwiatki:-)

pomysl moze o dziecku, dziecko powinno wychowywac sie w pelnej rodzinie.. co mu powiesz pozniej? ze bylas tak zdesperowana ze poszlas do lozka z obcym facetem czy tam znajomym i zrobilas sobie dziecko? tak dla siebie? bo ci sie nagle zachcialo?

Gość gość
Tak wiec mam byc sama do konca zycia I nie patrzec na to ze zawsze pragnelam rodziny przeciez jest wiele samotnych matek w wiekszosci tych ktor dzieci miec nie powinny a ja bede na to przygortowana mam duze powodzenie ale nie potrafie sie przemuc zeby pojsc na randke I tego nie zrobie duzo juz czasu minelo a ja jak nie mialalm tak dalej nie mnam zaufania do facetow I nie mam zamiaru tego zmieniac

Gość gość
Nie trudno poznać faceta.Czy masz z tym problem? Mnóstwo jest chętnych do tego.Dziwi mnie ze dotąd nie "dogadałaś" się z zadnym?

Gość prawictwo pospolite128
chcesz zlapać faceta na dziecko i zniszczyć mu życie ?

Gość gość
Nie mam problemu z poznaniem faceta tylko poki co ci wszyscy faceci okazuja sie beznadziejni nie umowilam sie na "zrobienie tego" bo wciaz sie waham

Gość gość
a dlaczego mam facetowi zmarnowac zycie robiac sobie dziecko? A moze to ja sobie zmarnuje zycie zostajac sama do konca zycia bez dziecka? co to za zycie