Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielokropek1

jaki prezent urodzinowy dla siedmiolatki??

Polecane posty

Gość wielokropek1

Witam, Problem jak w temacie. Syn idzie na urodziny koleżanki w sobotę i już przebieram nogami bo w temacie dziewczyńskich zabawek jestem zielona :) Pomóżcie mamusie, co lubią Wasze siedmolatki?

Gość gość
Monster High albo Violetta (jakieś drobiazgi)

Gość wielokropek1
dzięki za podpowiedź, co jeszcze?

Gość gość
też się dołącze do pytania, niedługo urodziny siostrzenicy i też nie mam pojęcia co jej kupić

Gość karmelkove love
Okolice Tarnowa. Zapadła wiocha. Ławka przed spożywczo-monopolowym "U Hanki". Miejscowa elyta odbija owocowe-mocne. Wszyscy ciągną z gwinta - jeden nie pije. - Dlaczego nie pijesz? - pytają zdziwieni. - Nie mogę. Hipnoza i kodowanie... - wyjaśnia abstynent. Następnego dnia - na wielkim kacu - jeden z uczestników libacji przychodzi do abstynenta: - Słuchaj! Chciałbym się także zahipnotyzować i zakodować... Już nie mogę tak dalej... Daj mi adres tego lekarza... - Jakiego lekarza? To nasz kowal. Facio podziękował i udał się do kowala: - Chciałbym przestać pić... Podobno pomaga hipnoza i kodowanie...proszę... - Zdejmuj spodnie i wypnij się - odpowiada kowal. Facio zdziwił się, ale zdejmuje spodnie i wypina się w stronę kowala. Ten przyciąga chłopa do siebie i w żelaznym uścisku dyma go przez pół godziny. Wreszcie kończy, podciąga spodnie i mówi: - Wypijesz - całej wsi opowiem....