Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A kto przechodził dlugie lata w narzeczenstwie

Polecane posty

Gość gość

a pozniej sie okazalo, ze slub był błedem ? znam taka pare, im dluzej sie znali tym mniej mieli cohote ze soba byc. A i tak byl slub,tak z braku laku.

Gość karmelkove love
slub zawsze jest bledem :)

Gość gość
znam takie pary, co chodziły ze sobą kupę lat w narzeczeństwie, nagle rozstawali się i szybko zakładali nowe rodziny....

Gość gość
my biliśmy razem 10 lat, ślub wzięliśmy jak urodziło się dziecko, po ślubie jesteśmy ładnych pare lat i powiem szczerze, że wpływu na nasz związek ta legalizacja żadnego nie miała :)

Gość ta co wyżej
dla mnie chodzenie z kimś 10 lat to głupota ogólnie.... :O bez żadnej deklaracji

Gość gość
ależ my nie "chodziliśmy" :D - razem mieszkaliśmy, prowadziliśmy wspólne interesy, razem ŻYLISMY, byliśmy rodziną, ślub wzięliśmy 2 lata po urodzeniu się naszego syna, bo zaczęły nas wkurzać utrudnienia natury formalnej o jakiej piszesz deklaracji. PIT? bo nie rozumiem...

Gość gość
ja jestem w zwiazku ok. 6 lat, ale nie zareczona

Gość pennyyyyy
moja siostra 6 lat chodzenia, 2 mieś przed ślubem się okazało że ją zdradza (na szczęście przed). rzekomo zaręczył się, by spełnić oczekiwania innych. została z suknią ślubną w szafie.

Gość gość
My bylismy 7lat w zwiazku,potem slub,po 4 latach dziecko i tez zadnej zmiany po slubie nie zauwazylam.

Gość gość
mój kolega, chodzil 5 lat z dziewczyna. Ona bardzo skromna, bardzo dobre studia, bardzo religijna wiec zero seksu, czulosci, tylko caluski. On im starszy tym bardziej narzekal, ale mial do Niej szacunek. Wiem, ze przynajmniej rok mysla o rozstaniu, zakochal sie we mnie ( podobno). I wiem tez, ze po moim slubie zareczyl sie z nia i ozenil. Nie wiem natomiast jak zyją

Gość gość
pewnie kolejna co nie rozroznia konkubinatu od pseudozwiazku bez zobowiazan (ktory moze byc tez zwiazkiem malzenskim o dziwo - patrz moi znajomi - kazde sypia z kim chce(