Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śluz płodny w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

mam pytanie czy śluz płodny wyglądający jak białko jaja kurzego jest możliwy w czasie ciąży, nawet tej najwcześniejszej?

Gość gość
Tak śluz w ciąży taki jak płodny utrzymuje się od owulacji praktycznie do porodu. Jest też nieco biały. Ogółem w ciąży jest wilgotn-takie uczucie.

Gość gość
a jesteś w tej ciazy?

Gość gość
no własnie skomplikowana sprawa współzylam z chłopakiem w dni płodne poprzedniego cyklu z prezerwatywą był to dokładnie 12dc. Potem przed spodziewaną miesiączką miałam obfity śluz żóltawy jednak miesiączka przyszła, nie wiem teraz czy był to normalny okres bo sie naczytałam różnych rzeczy, ze moze wystapic... wygladał on tak że 2 dni obfite bolesne krwawienie 3 dzien srednie krwawienie natomiast 4 dzien krew wystapila tylko rano a dalej bylo to brązowe) i po okresie mialam powiekszone piersi, żylki mam widoczniejsze i ciemniejsze sutki, nawet na bokach brzucha zauważylam wyraźniejsze wypuklejsze żyły po jednej stronie. Teraz obecnie jestem w 18dc i niby mam ten śluz płodny wyglądajacy jak białko i ból jednego jajnika. Ale mam zgage, te żyłki i te sutki wydaje mi sie ze nie mialam tak nigdy i pytam sie dla pewnosci.

Gość gość
nie jesteś w żadnej ciąży, miałas normalna miesiączkę, więc się nie nakręcaj, a żyłki- zawsze są na piersiach, bo to część żywego organizmu, w którym płynie krew

Gość gość
no chyba własnie niepotrzebnie się nakręcam :) zawsze byłam panikarą pod każdym względem i lubię sobie nawkręcać czasem he he :)

Gość gość
od owulacji do porodu śluz płodny-powaliło cie a raczej tego lub to co cie przekonuje o tym hehe ja nie mialam płodnego po owulacji-po owulacji jest niepłodny ciemnoto

Gość gość
śluz w ciąży jest biały a owulacja w ciąży nie zachodzi !