Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MikiMaus25

Mój chłopak zamknął się w sobie i nie chce rozmawiać o swoich problemach

Polecane posty

Gość MikiMaus25

Od jakiegoś czasu mój chłopak jest jakiś dziwny, trwa to już drugi miesiąc i naprawdę zaczynam się martwić. Wiem, że ma jakieś problemy, ale nie chce o tym rozmawiać. Jest jakiś inny, czuję, że się ode mnie oddala :( Kiedy wraca z pracy gra w gry na kompie, albo wychodzi na długi spacer z psem. Rozmawiamy ze sobą tylko o codziennych sprawach, seks ostatnio jakby nie istniał... A zawsze to uwielbiał. Nie wiem, co się dzieje. Powiedział tylko, że ma ciężki czas w pracy i potrzebuje odpoczynku, wytchnienia, nie chce rozmawiać o tym co się dzieje. Proszę, pomóżcie, bo zwariuję niedługo :(:(

Gość gość
Powiedział tylko, że ma ciężki czas w pracy i potrzebuje odpoczynku, wytchnienia, nie chce rozmawiać o tym co się dzieje. x przeczytaj to jeszcze raz

Gość karmelkove love
Babcie rozmawiają o swoich wnukach. - Mój będzie ogrodnikiem, cały dzień siedzi w ogródku i grzebie w ziemi. - Mój będzie lekarzem, cały dzień bandażuje lalki. - A mój będzie pilotem, cały dzień macza szmatę w benzynie, wącha ją i mówi: "Babciu, ale odlot!"

Gość MikiMaus25
Naprawdę nie możecie nic doradzić??

Gość gość
rzuć go

Gość MikiMaus25
Bardzo śmieszne... Naprawdę nikt nie miał podobnego problemu?

Gość gość
Daj mu od siebie odpocząc, odsun sie i poczekaj az zateskni do Ciebie

Gość gość
Ty tak robisz ?

Gość gość
moze jest inna kobieta ? bo przeciez o problemach w pracy rozmawia sie z partnerka ;)

Gość KrwawyNos
to proste- twój chłopak w ostatnim czasie nabrał dużo intelektu i najwyrazniej uznał, ze nie jestes warta jego czasu, 2014-05-07 18:26:15 [zgłoś do usunięcia] gość rzuć go prędzej to on ja rzuci niz na odwrót

Gość gość
Poszedł do jaskini, czyli pomyśleć jak rozwiązać swój problem. Musi to zrobić sam, a Ty nie powinnaś mu przeszkadzać ani jeszcze gorzej - wypytywać go na siłę, o co chodzi i chcieć pomóc, jeśli o to nie poprosi.

Gość MikiMaus25
Jestem bliską mu osobą i chciałabym mu pomóc, skoro sobie sam nie radzi to chyba powinien o tym porozmawiać ze mną, prawda?