Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak dlugo odczuwaliscie niepokoj i stresik jezdzac juz po zdaniu prawka samodzie

Polecane posty

Gość gość

samodzielnie bo ja wciaz takie napiecie czuje podczas jazdy

Gość gość
Kurcze ja po zdaniu prawka jeździłam przez jakis czas z kimś, bo sie balam. Pamietam jak pierwszy raz sama jechałam, o matko stres jak przed matura! Jechałam cala drogę 40km/h

Gość gość
tylko ze ja to nie mam z kim jezdzic bo nikt nie ma czasu lub ochoty:/

Gość karmelkove love
- Ciągle pijesz i pijesz! Idź ty kiedy na cmentarz i zobacz, ilu facetów w twoim wieku umarło od wódki! Jakiś czas później... - Gdzie byłeś? - Na cmentarzu, jak mówiłaś. - I co? - Nie powiem, dużo zmarłych... Czytałem szarfy na wieńcach i tam było: "Od żony", "Od teściowej", "Od sąsiadów", "Od dzieci", "Od przyjaciół"... Ale od wódki - ani jednego!

Gość gość
Ze mną nie chcieli jeździć, bo mówili ze zawsze będę chciała z kimś jeździć i sie niczego nauczę. Ale po jakimś miesiącu było juz ok.

Gość gość
ja nie czulam strachu a bylam strasznie podekscytowana

Gość gość
ja musialam od razu jezdzic bo mialam prace oddalona o 20km od miejsca zamieszkania i powiem ci, ze mimo,ze dobrze sobie radzilam maly stresik czulam ok 3 miesiace, a teraz......zero stresu w listopadzie urodzilam synka i jezdze z nim bez jakiegokolwiek stresu. prawko mam 3 lata. a ty kiedy zrobilas???