Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OBRAZICIE SIE GDY KOLEZANKA Z PRACY ZWROCI WAM UWAGE ZE MACIE ZMIETE UBRANIE

Polecane posty

Gość gość

czy to dla was bylby powod do przeklinania jej ?? bo moja siostra mowi ze kolezanka czesto w pracy jej mowi ze ma zmiete ubranie albo ze zle jej w grzywce i powinna nosic inna fryzure .. siostra dostaje furii i w domu dopiero sie wyzywa i mowi jak ta piz..da...smiala jej zwracac uwage...czy to kolezanka siostry popelnia nietakt czy raczej siostra zle odbiera to? jak myslicie??

Gość gość
Tak, obraze sie

Gość karmelkove love
Stoi facet na parapecie jedenastego piętra z zamiarem skoku, ale stwierdził, że jest za wysoko, chciał się wycofać i niechcący wypadł. Leci i krzyczy: - Boże spraw żebym przeżył, nie będę pił, palił, przeklinał i kłamał. Spadł, podniósł się otrzepał i powiedział: - Człowiek w szoku to takie głupoty gada...

Gość gość
Ja nie, chociaż uważam ze to chamstwo. Zresztą cenie takie uwagi z drugiej strony nie lubie żyć w nieswiadomosci

To zależy jaka jest forma zwrócenia uwagi, z kolei jeśli jest to często to można sądzić, że jest to złośliwość

Gość gość
ja bym sie nie obrazila, wogole jest takie powiedzenie ze Anglik zanim zalozy nowe i wyprasowane ubranie to 10 razy sie w nim przespi:)

Gość gość
Wyobraź sobie ze ci ptak nastał na głowę i nikt ci nie zwróci uwagi a ty chodzisz z tym gownem i straszysz ludzi

Gość gość
Ja nie, chociaż uważam ze to chamstwo. Zresztą cenie takie uwagi z drugiej strony nie lubie żyć w nieswiadomosci To zależy jaka jest forma zwrócenia uwagi, z kolei jeśli jest to często to można sądzić, że jest to złośliwość POPIERAM

Gość gość
Co innego delikatne zwrócenie uwagi ( ja jestem wdzięczna jak ktoś mi powie ,że mi np.oczko poleciało) a co innego takie gnębienie....Myślę,że koleżanka Twojej siostry jej czegoś zazdrości np.urody itp. A Twoja siora jest przewrażliwiona i za bardzo się przejmuje ...Niech jej kiedyś z uśmiechem powie : No zobacz -pognieciona ,rozczochrana a i tak we wszystkim lepsza od ciebie ...Albo nic nie dosrywać tylko się uśmiechnąć i pokazać,że ma jej słowa w dupiu...

Gość gość
No właśnie jeszcze jest kwestia tego czy ona to lubi i specjalnie chodzi w zmietolonym czy jest fleja

Gość kobietkaaaaaaaaa
o ubranie nie- w koncu lepsze kolezanka niz szef ale na komentowanie grzywki cyz fryzury juz tak stwierdzilabym z eto moje wlosy a ona niech sie swoimi zajmie

Gość gość
no wlasnie siostra jest sliczna i ta kolezanka ciagle jej docina ze powinna inaczej sie czesac i ze inaczej ubierac bo za kolorowo sie ubiera itd,, a to zmiete ubranie to raz siostra miala zmiety plaszcz i tamta powiedziala ,ze powinna to odprasowac dokladniej ..hehhe

Gość gość
powiedz sis, żeby się nie przejmowała

Gość gość
a co byscie zrobiły jakbyscie w tramwaju zobaczyły obcą kobiete, która zamiast różu na policzkach miała maźnięte szminką, którą zapomniała rozetrzeć? Powiedziałybyście jej czy nie? Albo kiebiecie wyfiokowanej w odświętnym stroju, w środku komunikacji miejskiej, która nie ma butów tylko kapcie wsuwki mocno wyświechtane? Zwróciłybyście uwagę czy nie? Albo właśnie koleżance w pracy, której tak się zagięła z tyłu spódnica, że majtki jej widać. Powiedzieć, czy niech łazi z gołym tyłkiem? Bo może się obrazi za zwróconą uwagę

Gość gość
Wg mnie trzeba mieć wyczucie w takich spr., kiedy zagięta spódnica, przyklejony papierek itp, oczywiście, że warto powiedzieć, żeby biedny człek się nie ośmieszył. Stresuję się, kiedy nieznajomym mam zwrócić uwagę, ale kiedyś zwróciłam, bo pan miał szerszenia na plecach i go zegnałam.

Gość gość
"Wsiadł do autobusu człowiek z liściem na głowie Nikt go nie poratuje, nikt mu nic nie powie Tylko sie każdy gapi, tylko sie każdy gapi i nic Siedzi w autobusie człowiek z liściem na głowie O liściu w swych rzadkich włosach nieprędko sie dowie Tylko sie w okno gapi, tylko się w okno gapi i nic" ;)