Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koniec starego życia.

Polecane posty

Gość gość

Postanowilam dzisiaj zamknąć stary etap w życiu, bo za bardzo boli a poza tym marzenia z tamtego okresu i tak nigdy się nie spełnią. I poczułam taką straszną pustkę-zamknęłam stare, ale nic nowego na mnie nie czeka. Więc zawisłam w "czasoprzestrzeni", bez marzeń, bez planów, bez złudnych nadziei. Nie mam nic...

Gość gość
Jest jednak coś,coś nieziemskiego:)

Gość gość
Tak dobrze, nowa milosc , nowe zycie i przyszlosc. :)

Gość gość
A co nieziemskiego jest w tym?Wlasnie po zamknieciu "starego" nie ma nic.

nie zamyka się starego bez zarodka nowego. taka fala euforii opadnie bardzo szybko. musisz mieć jakieś podstawy. jesteś koboietą z kafe, więc pierwsza rzecz to pewnie musisz znaleźć sobie nowego faceta, bo to przecież stary zepsuł Ci życie. taki zły. a poza tym i na serio to takie rzeczy robi się z pomocą psychologa, księdza, medytacji bądź wyjazdu na wycieczkę.

Gość gość
wyjazd na wycieczkę,ale do puki nie mam szkolen z pracy muszę wrócić do domu na noc.

Gość gość
Tak, jestem kobietą z kafe i poniekąd trafiłes z powodem zamykania. Sama go nie zamknę?Sęk w tym, że wyjachałam baaardzo daleko, ale tęsknię i dlatego powiedziałam sobie, że zamykam to-nie ma za czym tęsknić. Wyjdzie coś z tego?Nic nowego narazie na horyzoncie nie ma (w zadnej kwestii).

Gość gość
Sorry;P.

bo nie ma nic być na horyzoncie. to co przyjdzie może Ci się znowu nie spodobać. sama musisz sobie wymyślić, wyszczekać, wygryźć, wziąć. jako kobieta z kafe już wiesz, że tym mięsem będzie jakiś tam facet. na przykład.

Gość gość
nie rozumiem za bardzo...

Gość gość
no tego co napisalas. Raz piszesz, że bez czegoś na horyzoncie nie uda się to-euforia opadnie, a potem, że nic na widoku nie ma byc. Ja to chcę zrobic tylko dla swojego komfortu psychicznego, nie chcę się zakochiwać i męczyć i potem cierpiec.