Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znacie takie kobiety

Polecane posty

Gość gość
3000 funtow miesiecznie tylko na 1 osobę to według Ciebie nie jest duzo???

Gość gość
3000 czyli 50 tys funtow rocznie w Londynie sie bez problemu zarabia, ha ha ha ha ha ha ha

Gość gość
nie idioto - wszyscy zarabiają 6,31 tak jak ty! chciałbyś!

Gość gość
A co Was tak dziwi? W Londynie jest skupionych wiele swiatowych firm, miedzynarodowych biznesow gdzie pensja 50 tys rocznie jest norma. Wielu Polakow pracuje na dobrych stanowiskach w dobrych firmach. Tak samo bedac samozatrunionym i prowadzac wlasny biznes tez mozna takie zarobki osiagnac. Slyszeliscie o tej organizacji? http://polishprofessionals.org.uk/ Na pewno wielu jej czlonkow spokojnie ma 3 tys na reke miesiecznie

Gość gość
Taaa, maja 3000 chyba jak pracują razem 2 osoby, bo na pewno nie 1 osoba tyle zarabia.

Gość aparat 007
ja mysle, ze kolezanka Elwinnia po prostu ma zlecenia za gotowke. i placi minimalny podatek i NIC i tyle tak jak wiekszosc ludzi na samozatrudnieniu. niesty pracodawca musi placic wszytkie skladki i musialbys zarabaic z 50 000 rocznie zeby dostawac taki grosz. I owszem w Londynie jest mnstwo pracy ale praca za takie pieniadze to nie bedzie zawod fryzjerki i czy innej kosmetyczki czy masazystki, tylko osoby ktora ma duzo w glowie, studia, jezyki i prezentacje. Z tym ze Twoje praca i zarobi w glownej mierze opieraja sie na zleceniach. Wiec nie mozesz powiedziec ze minimum 3k netto bo moim zdniem troche koloryzujesz. Ale przynam racje, potrafie takze zarobic wiele ale sporo zalezy od ilosci ijakosci zlecen i wyplacalnosci klientow itd.

Gość gość
Dobry fryzjer czy kosmetyczka złe tez nie zarabia !

Gość gość
nie prezentacje tylko prezencje!

Gość gość
Jestem rozwódką mam synka. Mieszkanie w kredycie kupione przed ślubem, samochod, wakacje dwa razy do roku, jedzenie chyba normalnie, mamy zajęcia dodatkowe. Mieszkam w Polsce.

Gość fanka sportu
ja tez znam taka kobiete-siebie, mam 27 lat:) co prawda teraz mieszkam z narzeczonym we wlasnym mieszkaniu, ale do tej pory wynajmowalam pokoje przewaznie i sama sie utrzymywalam (wlasne auto, ubrania, kosmetyki, oplaty, jedzenie, jakies wypady itd.), zreszta zarabiam wiecej od mojego faceta. mieszkam w Polsce. mam tez dwie takie kolezanki; jedna mieszka od paru lat w UK, teraz jest sama, ma odlozone sporo kasy, sama sie utrzymuje, jest na samozatrudnieniu, ma swoj samochod, jezdzi na urlopy czesto, dorobila sie wielu rzeczy, narazie wynajmuje mieszkanie, ale chce kupic wlasne, ma 28 lat. druga kolezanka ma lat 26, wynajmuje mieszkanie z kolezanka i pracuje w warszawie, tam wyjechala na studia i zostala, ma dobra pensje, singielka, czesto wyjezdza w rozne miejsca, samochodu nie ma, bo nie potrzebuje, dobrze zyje, inwestuje w siebie. co do reszty dziewczyn sie nie wypowiadam, bo zaczely swoje samodzielne zycie wraz z partnerami, sa juz zonami, czesc ma dzieci, niby maja dobre pensje, ale niewiem jakby zyly jako singielki.

Gość gość
tak bo kobiety chodz na imprezy i na obiady do restauracji na krzywy ryj.. :/

Gość gość
Ja akurat jestem mezatka, mam dziecko i mam nadzieje ze moje sytuacja sie nie zmieni :P, ale gdyby zaszla taka potrzeba to spokojnie moglalym utrzymac sama siebie i corke i zyc na przyzwoitym poziomie (mieszkanie, rachunki, auto, wakacje, zakupy... )

Gość gość
Nie ma takich kobiet

Gość gość
nie pieprz! są takie kobiety! np moja fryzjerka - ma dziennie 3 - 4 klientki (za balajaż bierze 45 funtów) pracuje na self empoyed (klientki płacą gotówką i rachunków nie żądają) i jeszcze benefity bierze

Gość gość
A bez benefitow pod most i wyjadac ze śmietników !!!

Gość gość
Mieszkam w Niemczech. Zarabiam 4tys. eur netto i stac mnie na wszystko :-D Mieszkanie, samochod, ciuchy, kosmetyki, wyjscia do restauracji, do kina, na koncert oraz piekne wakacje kilka razy do roku bo mam 6 tyg. wakacji w roku. Do tego jeszcze mi duzo zostaje co miesiac choc mowiac prawde szastam pieniedzmi nieraz na jakies p*****ly jak na przyklad torebka za 1000 eur.

Gość gość
A ja tam ostatnio wygralam duza sume pieniedzy i teraz moge sobie poszalec :) Wlasnie przymierzam sie do zakupu mieszkania jednego dla siebie a drugiego pod wynajem. Do pracy na razie nie wracam, zycie jest pieeekne!

Gość gość
4000tys euro WOW gratuluje! Mozna wiedziec czym sie zajmujesz?

Gość gość
Naucz sie czytać, nie 4000 tys euro, a 4000 euro !

Gość gość
No dobra spostrzegawcza madralo kazdy wie o co chodzi