Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sztuczne zapłodnienie jak wygląda?

Polecane posty

Gość gość

Mam do was pytanie Czy zeby skorzystac ze sztucznego zapłodnienia nasieniem anonimowego dawcy, trzeba udokumentowac zrodło swoich dochodów cyz nikt o to nie pyta? orientuje sie ktos jak to wygląda? Anonimowosc jest dla mnie wazna dzieki z góry za odp

Gość gość
jesteś osobą samotną?

Gość gość
nie z partnerem nie będę mieć dzieci i to moja indywidualna decyzja więc oficjalnie jestem samotna

Gość gość
w Polsce w przypadku osoby samotniej taka procedura jest nielegalna

Gość gość
masz zle informacje, bo osoba samotna moze byc zapłodniona nasieniem anonimowego dawcy, nie wiesz to nie pisz. Pytanie dotyczylo czegos innego.

Gość gość
tak, to podaj mi nazwę kliniki, która to praktykuje

Gość gość
inseminacja nasieniem dawcy jest jak najbardzoej mozliwa i to w najlepszych klinikach, pytalam sie, Wiec nie pieprz bzdur jak nie mas zpojęcia

Gość gość
z taką kulturą osobistą odpusc sobie dziecko, bo szkoda żeby miało przekazane takie wzorce

Gość gość
niektóre kliniki może i ferują coś takiego, jednak i tak jest to niezgodne z prawem, poza tym inseminacja nie daje 100% pewności, ze do ciąży dojdzie, to tylko 10% więcej szans, niz w przypadku stosunku

Gość gość
Nie jest wymagane by miec partnera. I całe szczęście- ludziom się różnie układa życie.

Gość gość
inseminacja daje duzo wieksza szanse niz stosunek, bo robi to lekarz ktory wie jak to zorbic, a stosunek to spraw alosowa, mozna miesiacami nie zajsc. A robia to najlepsze kliniki na swiecie i w pl

Gość gość
to ty nie masz klutury i na dodatek problemy z czytaniem ze zrozumieniem, pytanie dotyczyło czegos innego ale juz wiem, więc nie musze pytac ludzi z neta.....Przepraszam wszystkich kulturalnych ktorzy się tu wypowiedzieli

Gość gość
poczytaj o inseminacji, to będziesz wiedziała jak to wygląda i o ile procent szanse wzrastają, gwarantuję ci, że się zdziwisz

Gość gość
pokaż mi w którym miejscu to JA pokazałam brak kultury?

Gość gość
Lekarze są jednak mądrzejsi od ciebie w tym temacie, az trzy moje kolezanki zasżły w ciąże w taki sposób i to za pierwszym razem. Jak ktoś jest zdrowy to nie ma problemu.

Gość gość
Najpierw wypytujesz się czy ktoś jest samotny a potem mu dowalasz że nie masz szans na macierzyństwo jakby był gorszy. To jest właśnie brakiem taktu i kultury. Na dodatek pytanie dotyczyło czegoś innego poza tym masz błędne informacje. najwieksze kliniki to robia więc jest to w 100 proc legalne i całe szczescie ze cos takiego jest i pomaga spełnić marzenia o macierzyństwie.

Gość gość
uhm, w czasie normalnego stosunku wiele kobiet tez zachodzi w ciążę za pierwszym razem, a szanse na zapłodnienie to tylko 25-30%

Gość gość
nie, ja tylko napisałam, że w Polsce jest to nielegalne i tyle, jak masz problemy z czytaniem, to TWÓJ problem, a to, czy ktoś jest samotnym rodzicem czy nie w ogóle mnie nie interesuje, ale najwyraźniej masz z tym ogromny problem, skoro sama dorabiasz sobie ideologię

Gość gość
Nie wprowadzaj prosze ludzi w błąd, bo w Polsce jest to w 100 proc legalne. I tak powinno być. Co ma zrobić kobieta która np straciła miłość swojego życia a pragnie dziecka? Ma prawo do macierzyństwa.

Gość gość
Po raz drugi mnie obraziłas, tym razem ze mam problem z czytaniem. Gdzie twoja kultura osobista? To twoim dzieciom obecnym lub potencjalnym współczuję, bo jakie wzorce im przekażesz atakując ludzi bez powodu.

Gość gość
pytam jeszcze raz o nazwę klinik, które robią to według ciebie legalnie? owszem, za dodatkową opłata może ktoś

Gość gość
ja CIEBIE obraziłam po raz drugi?? no proszę, a w ilu postach TY obraziłaś mnie i to dosłownie?

Gość gość
w ani jednym, napisanie ze pieprzysz bzdury nie jest taka obraza jak ocenianie mojej kultury i inteligencji co ty zrobiłaś

Gość gość
"gość z taką kulturą osobistą odpusc sobie dziecko, bo szkoda żeby miało przekazane takie wzorce " wlasnie tym zdaniem tez mnie obraziłaś

Gość gość
16.20; 16.30; 16.32 ; 16.34; - to są posty, w których ty obraziłaś mnie

Gość gość
w ani jednym nie napisalam nic złego, jesli tak to przytocz zdanie w którym cię rzekomo obraziłam

Gość gość
pytałam o nazwy klinik w Polsce, które to robia, odpowiesz?

Gość gość
przeczytaj sobie jeszcze raz te posty, a jeżeli nie rozumiesz tego, co piszesz, to już przecież nie moja wina, również wypowiadasz się o moim rzekomym braku kultury i głupocie, więc już teraz nie wybielaj się

Gość gość
napisałam tylko ze pieprzysz bzdury bo pieprzysz i że lekarze są madrzejsi w kwestii zapłodnienia bo są i tyle.Obrazilas mnie ze nie zasługuje by miec dziecko tylko dlatego ze napisałam zebys nie pieprzyła bzdur, oceniłaś moja inteligencje itp. To ty obrazasz.

Gość gość
np najwieksza klinika w polsce, ale nie podam nazwy poszukaj sobie sama- klinika ta liczy sie na całym świecie, ma najlepszych lekarzy w tym profesorów, najwieksza klinika leczenia nieplodnosci w kraju