Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość googoogoo25

nie podoba mi się żaden facet boje sie ze skoczne sama

Polecane posty

Gość googoogoo25

mam juz 25 nigdy nie mialam chlopaka nikt mi se nie podoba, fizycznie ani z charakeru, bylam kilka razy po kilka miesiecy za granica i mialam tak samo, lesbijka nie jestem zadne laski tez mi sie nie podobają, boje się, że skończe sama, dodam, że nie jestem jakaś oziębła mam wibrator i spore libido, boje się ze tak zostanie na zawsze :(, do tego wychodze duzo ze znajomymi duzo rozmawiam przez internet i nic:(:(:(

Gość googoogoo25
up up

jak Ci się żaden nie podoba to baw się wibratorem do woli natura sama zdecyduje kiedy masz odstawić pałkę i poszukać prawdziwej. będziesz miała dzieci z tego itd., nie będziesz sama:)

Gość googoogoo25
naprawde boje sie, że skoncze sama, wszyscy sluby dzieci, a ja nawet chlopaka nie mialam, nie siedze w domu, duzo rozmawiam z facetami, nikt mi nie opowiada, 26 urodziny juz nieslugo...

Gość prawictwo pospolite128
mi sie wydaje ze za dużo o tym myslisz .. Jesli sie na czyms za bardzo skupiasz to nigdy tego nie osiągniesz .. Musisz sie rozluznic . Zastanow sie czy chceszchlopaka czy wibrator. Wibrator nie przybliza cie do zwiazku .. Tylko marnujesz w ten sposob swój czas

Gość googoogoo25
chce chlopaka ale nikt mi sie nie podoba jakos rozladowac sie musze tez stad ten wibrator

Gość ogorek26
Podobnie ze mną. Też od zawsze sam. I ja już mam ukończone 26 :P Ja jednak od jakiegoś czasu w ogóle nikogo nie szukam. I nie że marudzę ale przez tą samotność nabawiłem się prawie kompleksów w sensie zmartwień jak to będzie. Przecież ja nawet nie wiem czy ja się w ogóle umiem całować :D

Gość prawictwo pospolite128
ja nie chce miec dziewczyny dlatego nie mam .. Poza tym nie nadaje sie do zwiazku .. Podrywały mnie dziewczyny w przeszłosci i oferowały randki , ale dawałem im kosza