Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet znęca się nade mną psychicznie...chcę ucieć od niego z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

do rodzicow nie pojade, nie chcą mnie znac, dluga historia rodzinna gdzie moge sie udac? czy przyjma mnie w tzw domu samotnej matki ? nie mam srodkow do zycia, chce zabrac swoje rzeczy i synka i uciec :( Raz mnie uderzyl, nie moge z nim zyc :( niedawno mi sie oswiadczyl, przepraszam za to co zrobil, ja udawalam szczesliwą ale od dawna planuje ucieczke to jest taki typ, ze nie odpusci, zacznie mnie szukac ze swoimi jebnietymi kolegami ktorych poznal w pracy, dwaj to kryminalisci po odsiadce w wiezieniu, od kiedy znalazl nowa prace ma wlasnei takich znajomych zmienil sie bardzo :(

Gość gość
Ja tez chce uciec z dzieckiem tylko ze moj facet jest gorszy rozbiera mnie na sile do naga i wyzuca za drzwi mieszkania, ciaga za wlosy po domu i wmawia ze jestem nikim!! Mam nadzieje ze mi sie uda aby do 26 stycznia :(

Gość gość
trzeba chyba umiejetnie podejsc do tematu , bo jak czytam ze zabrali przeszlo 500 dzieci (w ubieglym roku) rodziom to wlos na glowie sie jezy :-( Moze najpierw zadzwon anonimowo do takiego domu , bo jak trafisz na bezdusznych urzednikow , to jeszcze dziecko zabiora ci , bo jest przemoc domowa , brak srodkow na utrzymanie dziecka . Madrze podejdz do tematu , by nie narobic sobie wiekszych problemow jeszcze . Ten kraj jest dziki i kazda decyzja wiaze sie z ogromnym ryzykiem .Trzymaj sie Mala . Elena.