Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ostatnio coraz częściej myśle o samobójstwie...

Polecane posty

Gość gość

Nie widze wyjscia z moich problemow, poza tym jestem nieszczesliwa, moje zycie nie uklada sie tak jak chcialam, nic mi sie nie udalo, jestem na dnie :(

Gość gość
a jakie to problemy? może pomożemy

Gość gość
Mimo mlodego wieku mam bardzo powazne problemy finansowe, dostalam przed kryzysem pierwszą prace, zaczelam szastac pieniedzmi jak głupia, bralam glupoty na raty, dwa kredyty..potem prace stracilam w kredyty zostały. Teraz mam coraz wieksze zadluzenie, juz kilkadziesiat tysiecy, komornika mam ktory nie ma z czego sciagac, moi rodzice sie do mnie nie odzywaja, cud ze mama obiad mi zrobi W zyciu uczuciowym mi sie nie uklada, moj chlopak mnie zdradzal gdy bylismy razem ze soba 4 lata, mial kilka dziewczyn, wyszlo na jaw gdy przespal se z moją kolezanka boze jaka ja bylam glupia :( mam problemy ze zdrowiem, nie dosc ze z tego wszystkiego mam nerwice to mialam wypadek w 2010 roku, do tej pory nie odzysalam w pelni sprawnosci w lewej nodze, ciagle boli mnie kregoslup wystarczy ze pojde na godzinny spacer i bola mnie plecy, jako nastolatka marzylam o karierze sportowej w tenisa...rodzice mi na to nie pozwalali, kazali uczyc, nie dawali pieniedzy na treningi, chcialam tesz startowac jako modelka ale teraz ? kto zechce kaleke ktora kuśtyka na jedna noge i chodzi zgarbiona dlugo by pisac :( nie chce m isie nic , wolalabym pojsc spac i umrzec nie chce tak dalej zyc, nie mam zadnych planow, nie mam zamiaru meczyc sie do starosci

Mam nadzieję że z chłopakiem zerwałaś i nie masz już żadnego kontaktu? Ile masz lat? Co robisz na co dzień?

Gość gość
problemy finansowe rozwiązałby wyjazd za granicę, bo nikt by Ci niczego nie ściągał chłopak - skoro startowałaś na modelkę to masz ciągle jakieś walory kłopoty zdrowotne z nogą to nie przeszkoda w życiu, tylko w sporcie

Gość gość
A ja mam 25 lat, maz mnie zostawil bez srodkow do zycia z dwojka dzieci a sam zniknąl bez sladu i co :O