Gość gość Napisano Maj 7, 2014 Cześć. Mam/y pewien problem. Otóż miedzy mna i moja dziewczyna zaczelo sie psuc. Ostatnio z nia rozmawialem i dowiedzialem sie ze jest feministka. Mowi ze bardzo mnie kocha ale meczy ja pewna kwestia. Chodzi o to ze ja jej sie spodobalem bo jestem facetem postawnym, wysportowanym ale ostatnio zaczelo jej to przeszkadzac. Ona nie chce sie czuc slabsza ode mnie, czuc sie bezpieczna, glupio sie z tym czuje .. Jesli chodzi szczegolnie o seks to ostatnio ma jakies zahamowania a zawsze bylo nam bosko. Wczesniej uwielbiala sie czuc mala w moich ramionach lubila moja 'wielkosc' a teraz czuje sie gorsza ze to ja jestem silniejszy itp. Wczesniej kochala jak dominowalem itp a teraz tez to kocha ale jakos no jakies zahamowanie ma . Wiem o tym ze ona nie chce tak myslec dlatego duzo rozmawiamy ale jak ja moge wytlumaczyc jej ze wcale nie jest gorsza ze lubi dominacje i to ze jestem duzy umiesniony ? Pomozcie/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach