Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy radykalna zmiana koloru zawsze jest złym pomysłem?

Polecane posty

Gość gość

Mam bardzo zdrowe i gęste włosy w naturalnym kolorze, nigdy nie farbowane więc nie poniszczone. Mam ochotę zrobic z siebie czekoladową brunetkę.... Mój naturalny kolor to taki złotawy blond (ale nie taki bardzo jasny tylko ciemny) z pasemkami, które niestety są bardzo mocne.

Gość gość
łooo no to rzeczywiście radykalna zmiana... z ciemnego blondu na brązowe! Kto w ogóle powiedział, że radykalna zmiana koloru to zawsze zły pomysł? Pierwsze słyszę ale głupota straszna...

Gość gość
Mój kolor to średni blond a chciałam na ciemny, czekoladowy brąz. Często słyszałam, że natura wie co dla nas najlepsze i że takie radykalne zmiany wychodzą źle. Nawet fryzjerka mi delikatnie sugerowała zostanie przy moim kolorze. Nie jest zły ale mam ochotę stac się brunetką:)

Gość gość
No to albo słuchasz takich porad z d**y wziętych albo robisz co chcesz. Każdy ma swój rozum, więc z niego skorzystaj. Wybieraj, natura albo farba. To pytanie jest w ogóle idiotyczne, bo czego się spodziewasz? Mamy podjąć decyzję za Ciebie? Twoje włosy i Twój interes. Niektóre baby to farbowanie przeżywają jak mrówka okres - włosy to włosy, odrosną.