Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nerwica ??

Polecane posty

Gość gość

Witam , mam pytanie czy moze ktos mial podobnie albo zna kogos takiego ?? Moja mama ma nerwice od dlugich lat, czesto miewala ataki drgawkowe wiele razy wzywalismy pogotowie, tabletki dostaje jak tzw. Krolik doswiadczalny jak te nie pomoga to nastepne. Od tygodnia jest z nia zle jest strasznie zmeczona ( co nigdy w miejscu nie mogla usiedziec zawsze cos robi) strasznie boli ja glowa, ma zawroty, szumy, i od 2 dni wymiotuje, wczoraj powtorzyl sie atak, wezwalismy dzisiaj pogotowie ledwo przyjechali a lekarz co stwierdzil ?? Oczoplas prawdopodobnie z tym ze mojej mamie nigdy oczy nie uciekaly a w oczoplasie to podstawa. Moze znacie dobrych nawet prywatnych lekarzy ktory jej pomoze, zrobie dla niej WSZYSTKO. Juz nie wiem co robic martwie sie o nia, ale co najwazniejsze tomograf wyszedl dobrze. Pomozcie !!

Gość gość
kochana niech sie Twoja Mama zbada na pasożyty - polecam z krwi a nie z kału bo z kału nie wychodzą. Zbadajcie się obie jeśli mieszkacie ze sobą z krwi na przeciwciała na lamblie: IgM = zakażenie aktualne IgG = kontakt w przeszłości Ponad 2 lata biegałam od lekarza do lekarza + szpitale i jedynie jeszcze właśnie na lamblie badania nie zrobiłam z krwi. I okazało się że objawami mojej nerwicy są lamblie plus tasiemiec psi. A lekarze to bagatelizują. Bo jak z kału nie wychodzi to uważają to człowiek jest zdrowy.. a z kału rzadko kiedy wychodzi.