Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tegorocznamaturzystka

Też pisałam tę osławioną maturę z matematyki i nie rozumiem co było w niej trudn

Polecane posty

Gość tegorocznamaturzystka

To nie tak, ze chcę tutaj kogolwiek obrazac. Sama z matematyki nigdy orłem nie byłam. Robiłam w miarę systematycznie zadania ze zbioru ale jakoś nie zawracałam sobie zbytnio głowy maturą z matematyki. Wczoraj pisałam tę maturę, owszem dwa zadania zamknięte sprawiły mi trudnosc. Pozostałe takie normalne a niektóre wręcz bardzo łatwo. Z samych zamkniętych podliczyłam że mam na pewno 20 pkt na 25. Nie rozumiem tego demonizowania tej matury z matematyki. P.S. Nie jestem geniuszem, miałam z matematyki 3 na półrocze.

Gość gość
Ja miałam 2 na półrocze do matury wgl sie nie uczyłam bo z próbnej miałam 80% a zdaje rozszerzona bio więc szkoda mi byli czasu...a ta matura w porównaniu z popr. byla najtrudniejsza od czasu kiedy matura jest obowiązkowa czyli od 5lat..ale tylko pod względem pytań otwartych esli chodzi o zamknięte pytania to bylo kilka bardzo podchwytliwych co też odróżniało ta maturę od poprzednich....te otwarte były do zrobienia ale na rozszerzeniu gdzie mają 30 min więcej.