Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki jest mezczyzna RAK ?

Polecane posty

Gość gość

- w stosunku do kobiet - co dla niego liczy sie w zyciu - jaki ma charakter ?

Gość gość
"To chyba najbardziej wymagający facet całego zodiaku. I to nie miał być komplement. Współpraca z Rakiem oznacza ciągłe zmagania z jego ego. Raka żąda bliskiego kontaktu fizycznego w ogromnej ilości, a także mnóstwa uwagi i emocjonalnego wsparcia. Upewnianie i umacnianie Raka zdaje się być jednym zasadniczych zadań stojących przed partnerką. Oraz znoszenie jego fazowości, która rzuca nim od dołów rozpaczy do wyżyn poczucia wszechmocy. Na szczęście jego erotyczny temperament również podążą tą drogą, więc przynajmniej raz na jakiś czas jest naprawdę dobrze." .........a tak ogólnie ,fantastyczny facet :D,ciepły,namiętny,tylko bywa "trudny"

Gość gość
:O to musze z niego zrezygnowac, choc mi sie podoba :(

Gość gość
Raczek może być kochany, cieply, romantyczny, domator, super tata: mój mąż, jego kuzyn :-) Druga ewentualność: Zimny sk...n, wredny mąż, chociaż z gestem, wymagający, bezwgledny i chyba zdrajca za plecami żony (inny kuzyn męża, mój eks). Same Raki w moim otoczeniu :-)

Gość gość
Przede wszystkim bardzo romantyczny i ciepły, ma humorki jak mrówka z miesiączką, ciągle by się przytulał i seksił, bardzo dba o partnerkę, ale ciągle trzeba go podziwiać i dodawać mu otuchy, "obłapia" przy ludziach wywołując zażenowanie partnerki, jest nielojalny, w wieku 40 lat chce chodzić za rączkę. taki jest mój mąż, rak. Aha, jeszcze g***towny i "wubuchowy".

Gość gość
bylam kiedys z rakiem, ale nie wytrzymalam mimo ze jestem rybką, a ponoc ryba + rak to wielka milosc. Rak jest romantyczny, spedzalby kazda chwile z ukochana, dlatego ciezko znosi np niemoznosc spotkania nawet jak powod jest wazny. Po miesiacu zwiazku planowal wspolna przyszlosc, ustalal najlepszy rok na zareczyny, najlepszy czas na zalozenie rodziny i planowal gdzie bedziemy mieszkac. Nie tolerowal tego, ze moge miec inne zdanie. Bardzo wierny znak, uczuciowy, adoruje ukochana w wyszukany sposob.

Gość Ideolog_Gender
- Dlaczego na polowaniu strzelał pan do kolegi? - pyta sędzia. - Wziąłem go za sarnę. - A kiedy pan zauważył swoją pomyłkę? - Kiedy sarna odpowiedziała ogniem!

Gość gość
- Dlaczego na polowaniu strzelał pan do kolegi? - pyta sędzia. - Wziąłem go za sarnę. - A kiedy pan zauważył swoją pomyłkę? - Kiedy sarna odpowiedziała ogniem! xxx bardzo celne słodki raczek okazał się strzelcem wyborowym, rak jest "mega" ale nie należy dotykać jednego przycisku,takiego w którym się resetuje opcja tryb zwykły po przejściu na tryb "niezwykły" już jest mega ciekawie :D całuję mego ulubionego raczka 😘 🖐️

Gość gość
ja powiem z własnych obserwacji po 12 latach życia z rakiem- cholernie zazdrosny, najchętniej zamknąłby swoja kobietę w domu, nie lubi jak kobieta spotyka się ze znajomymi, nie nawiedził mojej rodziny (tylko jego była cacy), cholerny domator, bardzo wrażliwy, nie potrafiący się kłócić (tylko nic nie mówić, bardzo trudny charakter, wszystko musiała być tak jak on chciał, uwielbiający całymi dniami leżeć w łóżku, wielkoduszny dla wszystkich oprócz swojej żony (stwarzał pozory że jest dobry dla mnie), nieufający kobietom, nieszanujący kobiet, przypisujący sobie wszystko, lubiący alkohol, zakompleksiony

Gość gość
a i jeszcze dodam że kompletnie nie nadający się na ojca bynajmniej mi ex raczek taki był za czasów małżeństwa, nie spędzał czasu z córką, nie chodził na spacery i bardzo bardzo bardzo przywiązany do swojej rodziny, najlepiej zawsze z nimi chciał spędzać czas

Gość Uczuciowo
Tu jest fajna stronka ze szczegolowa charakterystyka znakow zodiaku. Z moich obserwacji, raki to fajni ludzie. Potrafia byc uparci, ale jak co do czego to by serce na dloni oddali. Predza troszcza sie o innych niz siebie, ale lubia jak sie czasem nad nimi poskacze, poswieci duzo uwagi. I bardzo tulasni;) http://krystian.homelinux.org/testy/znaki/rak.php

Gość gość
do osoby powyżej która dała linka zgadza się mój ex raczek taki był, ale jedno jest tam napisane że jest rodzinny szkoda że dla żony i dziecka nie był rodzinny ważniejsza była jego matka ojciec i rodzeństwo, ja jako żona byłam dodatkiem

Gość gość
oj chyba nie doceniłam mojego raczka, no może byłoby inaczej gdyby ten raczek nie pił i nie rozdawał kasy na prawo i lewo swoim kolegom ćpunom

Nie podniecajcie się znakami zodiaku bowiem te wróżby piszą osoby kompletnie nie znające się na ludzkich charakterach. Wiem co piszę bo swego czasu pisałam horoskopy dla innych i o dziwo, zachwycano się nimi, a mnie uśmiech nie znikał z twarzy i nie znika do dzisiaj :D 🖐️

Gość gość
rak chodzi wspak, więc nie było mi po drodze :)

Gość gość
- za dużo pije - niewierny

Gość gość
beznadzieja bo bardzo dziecinny na spoko :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ