Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak schudnac mam teraz ? pomocy

Polecane posty

Gość gość

Dzien dobry mam taki problem dosc dziwny naprawfe dziwny. Chce schudnac 3 kg . Od lutego zaczelam biegac. Biegalam miesiac 3 razy w tygodniu po 40 min po miesiacu przytylo mi sie 1.5 kg ale w cm mi ubylo no i nie moglam juz biegac bo mialam kontuzje wiec zaczelam cwiczyc z ewa chodakowska niecaly miesiac. Cwiczylam 6 dni w tygodniu i jadlam tyle co zawsze po treningu jogurt naturalny a czasami nawet nic i nastepne 1.5 kg mi sie przytylo wiec razem 3 kg nie dla mnie jest sport wiec juz nie cwivze jak mam dojsc do mojej wagi sprzed tego wszystkiego ?? Jak zgubic teraz te 3 kg?" nie chce cwiczyc nie chce juz.! teraz chce wrocic do mojej wagi;[

Gość PannaWCzerwieni
Czyli zaczęła pani ćwiczyć i przytyła 3 kg, tak? Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałam. Jak pani sama zauważyła przybyło w kg jednak ubyło w cm :) Jak już wszystkim odchudzającym się wiadomo mięśnie ważą więcej niż tłuszcz. Wszystko wskazuje na to, że spożywała pani za duże posiłki (za duża podaż kalorii) i zamiast niwelować tłuszcz pani wzmacniala mięśnie. Oczywiście mogły być też inne przyczyny takie stanu rzeczy chociażby narzuciła pani sobie za duże tempo w bieganiu :) W takim wypadku radziłabym zmniejszyć ilość przyjmowanych kalorii o jakieś -300/-500. Wszystko powinno wrócić do normy :) Jednak nie rozumiem po co pani pracowała na mięśnie skoro chce się ich teraz pozbyć :)

Gość gość
tak po pierwszym miesiacu przytylam 1.5 kg a potem po cwiczeniach po drugim miesiacu nastepne 1.5 kg wiec przez 2 miesiace 3 kg ;/ i w jakim czassie to wroci do normy i w jaki sposob ze wroce do wagi sprzed mojej kariery cwiczen ? :( tak teraz sie boje ze juz nie bede wazyc tyle co sprzed cwiczen ;[ a tam juz nie chce cwiczyc ...

Gość gość
:(

Gość PannaWCzerwieni
Spokojnie, czemu pani tak bardzo zależy na kilogramach? Jak zaczyna się ćwiczyć to chyba nie bierze sie pod uwagę co pokazuje waga a centymetry :D Jak pani ograniczy kcal to wszystko powinno wrócić do normy w przeciągu msc/2msc. Wszystko zależy od indywidualnej przemiany materii, organizmu. Życzę powodzenia :)

Gość gość
jezu, następna idi0tka, dla której chudnięcie to strata kilogramów a nie tłuszczu... nie rozumiesz, ciołku, że mimo, ze na wadze masz więcej to SCHUDŁAŚ? :o