Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość gość

dlaczego się tak bardzo wkurzacie, kiedy podrywa was facet, który wam się nie podoba, jeśli mówicie, zę się boicie go, to czego tak naprawdę się obawiacie?

Gość gość
nikt, naprawdę nikt? :D

Gość gość
Strach to uczucie zagrożenia, ze strony drugiej osoby, czyli musiałaby się ta osoba niebezpiecznie, odpychająco, nachalnie, z przekroczeniem dobrego smaku, kultury osobistej, poziomu bezpieczeństwa zachowywać wobec obiektu podrywu.

Gość gość
ale czy generalnie jest to bardzo wkurzające dla was kiedy podrywa was facet którego nie chcecie, z którym nie chcecie mieć nic wspólnego ?

Gość marzycielka1818
poprostu to irytuje, ktos sie interesuje, ktos kto nie powinnien i zawraca za przeproszeniem ty.łek

Gość gość
to jest bardzo miłe o ile nie patrzy tylko na nagi itp.. Ja się boję żeby nie zachować się tak żeby kogoś nie zranić lub żeby przeze mnie nie cierpiał. Jeśli komuś się podobam to ten ktoś mnie interesuje i nie chciała bym podpaść. Ale to nie znaczy że o każdym któremu się podobam że on mi pasuje na partnera. Ja się boję jeśli mieszka blisko i nie mam jak uciec bo jakby się przyczepił to niestety mam problem żeby się postawić.

Gość gość
bo jestem zla ze lataja za mna ci co mnie nie interesuja, a ci co powinni nie.

Gość gość
latają brzydale bo jesteś brzydka-proste

Gość gość
Mężczyzna jest silniejszy od kobiety, może jej zrobić krzywdę. Tego się kobiety boją.