Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stara przyjaźń

Polecane posty

Gość gość

witam was kochane! mam pewien problem. miałam kiedyś przyjaciółkę. byłyśmy bardzo zżyte ze sobą miałyśmy po kilkanaście lat, wiadomo wszystko robilysmy razem itp. aż pewnego dnia chłopak jej siostry wymyślił bujde że ja coś niby z nim i powiedział to innej naszej "koleżance" która oczywiście szlachetnie rozgadała to mojej koleżance i jej siostrze (oczywiście między nami nic nie było, on to zrobił żeby mieć powód aby zerwać z nia..byli że sobą kilka lat i pewnie nie wiedział jak to zrobić więc zrobił to moim kosztem) oczywiście tłumaczyłam że to nie prawda ale nikt mi nie wierzył! nasza przyjaźń sie oczywiście skończyła.. moja przyjaciółka wyjechała bo wyszła za mąż i sie wyprowadziła. a teraz wróciła po kilku latach i znów mieszka w tej samej miejscowości co ja. ona ma dwójkę dzieci i ja też. ostatnio spotkałam jej mamę i powiedziała że mam wpaść do nich na kawę i żeby dzieci sie razem pobawiły itp. odpowiedziałam że nie wiem czy córka sobie życzy mnie widzieć a ona na to że napewno tak... nie wiem co zrobić, jak sie zachować :-( ale sie rozpisalam ;-)

Gość gość
proszę pomóżcie, no bo nawet gdybym tam poszła... to jak mam sie zachować o czym gadać? nie wiem wyobrażam sobie tego...

Gość gość
naprawdę nikt mi nie pomoże?

Gość gość
moze sprobuj odezwac sie do niej na nk, jesli ma. To moze byc pierwszy krok

Gość gość
ale tez nie badz nahalna... taka relacja wymaga czasu

Gość gość
właśnie Kurde szukałam jej na nk i na fejsie ale nie ma :-( ona zawsze była przeciwna "komputerowosci" ;-) już też mysłałam żeby sie w ten sposób odezwać

Gość gość
ja bym czekała, jak ja spotkasz kiedys i zobaczysz ze jest zainteresowana odnowieniem znajomosci to ok, a tak bym pierwszego ruchu nie robiła

Gość gość
ja myślę że to jest tak, że ona też by chciała żeby było jak dawniej tylko tak samo jak ja nie wie jak zacząć...