Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneddd

pewien wpis w necie

Polecane posty

Gość aneddd

Witam , mam pytanie czy jeśli napisałem w necie opinie o danej osobie,miejscu itp , to jeśli się to komuś nie spodoba jest w stanie mnie namierzyć??

Gość aneddd
A jesli zmienie dostawce neta?

Gość aneddd
tak a w jaki sposbó?

Gość gość
sprawa w sądzie murowana.

Gość aneddd
Ale ja nic nie pisałem ,pytam tak profilkatycznie tzn w jaki sposób?

Gość gość
To zależy. Dużo zależy od tego z jakiego internetu korzystasz. Jak stałe łącze typu kablówka, Neostrada to da radę. Jak ten ktoś zgłosi się na policję to oni zgłaszają się do dostawcy internetu o informacje z jakiego IP umieszczono ten komentarz/opinię po IP dojdą na kogo jest zarejestrowane łącze z którego to zrobiono. Później będą dociekać kto to zrobił jęsli z łącza korzysta więcej osób). Jak to internet mobilny w komórce na kartę to trochę cięzej, ale też mogą dojść, no chyba że to była karta tylko do internetu, bez wykonywania połączeń to wtedy cięzko im będzie.

Gość gość
Porada na przyszłość: Jak chcesz kogoś obrażać w internecie, albo grozić politykom to korzystaj z TORa. Ewentualnie jakby to była jakaś grubsza sprawa, typu Brunona K., albo jakiś alarm bombowy to najlepszy będzie nowy nieużywany telefon, nowa anonimowa karta SIM i odludne miejsce. Po zrobieniu roboty zniszczyć całkowiecie telefon, kartę sim i oddalić się bez świadków.

Gość aneddd
Heh ludzie co wy wygadujecie , nic takiego mi do głowy nie przyszło ,żadne groźby itp hehehe Zapytałem poprostu , np jak opinia negatywna na allegro czy coś takiego a nie tam takie cuda :D ale się uśmiałem

Gość masakrator
ja groziłem kanclerz merkel, że przyjadę i ją przeoram fraglesem na pół i co? i g***o mi zrobił ten ich z****** urząd ochrony konstytucji czy innego g***a, na szyne nie ma mocnych