Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze o rade

Polecane posty

Gość gość

Przed chwila moj 4 mies synek przez recoil sie z pleckow na brzyszek, na szczescie nie spalam I to zobaczylam . Probowal sie odkrecic na plecki ale nie dal rady . Ja mu Oczywiscie pomoglam Bo nie spalam. Teraz boje sie isc spac , ze On Znowu sie przekreci na brzuszek I nie bedzie mogl sie zpowroyem przekrecic na plecki. Dodam ze nigdy na brzuszku nie spil jeszcze , I nie umie przykre ci glowy w bok Jak jest na brzuszku tylko na wprost. Teraz strasznie sie boje ze pojde spac I Znowu on sie przekreci a ja bede spac I niezauwaze I straci doplyw powietrza. Co mam Zrobic... Mamy dajcie jakas rade bo sie strasznie martwie :(

Gość gość
Po pierwsze dziecku nic nie bedzie.jeśli się przekreci na brzuszek to nie straci dopływu powietrza!!!zrobi się nie wygodnie to zacznie się wiercic i płakać.nie panikuj.bo jeśli byłoby jak piszesz to co drugie dziecko byłoby zagrożone.

Gość gość
Tak tylko ze on nigdy nie soap na brzuszku tylko na pleckach Albo na boczku ... Jak sie przekrecil na brzuch to glowke mial na wprost nie poboku . I nie mogl sie zpowrotem przekrecic na brzuszek , a chcial ... :(

Gość gość
4 miesięczne dziecko da już sobie radę.jeśli zrobi się nie wygodnie to przekreci główkę na bok.No spokojnie.bo wszyscy rodzice musieliby panikowac i nie spać po nocach.moja córka też nie spala na brzuszku i kiedy przekrecila się z pleckow na brzuszek i nie potrafiła.wrócić to odchylala główkę na bok.

Gość Ideolog_Gender
Wchodzi zdenerwowany profesor do auli i mówi: - Wszyscy nienormalni wstać! Nikt się nie rusza, a po chwili wstaje jeden student. - Dlaczego uważasz się za nienormalnego? - pyta profesor. - Wcale nie uważam się za nienormalnego, ale głupio mi, że profesor sam tak stoi!