Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andropov

Glebokie gardlo

Polecane posty

Gość mag98
masz racje trzeba wszystkiego spróbować

Gość Andropov
do tego blazna co o pedalach pisze. ty chyba jestes jeszcze prawiczkiem i nie wiesz wogole o czym mowisz. Z twoje wypowiedzi jasno wynika ze jestes bardzo ograniczony, nie tylko sexualnie ale i umyslowo. Piszesz nie na temat i zasmiecasz tylko forum. Znowu jeden taki, co to chce ale nie umie. BIEDACZEK!!!

Gość gość
Skąd się to wzięło, że wszystko co odbiega od zwykłego sexu jest mało męskie i gejowskie? Anal - gej, czułość w łóżku - gej, oral w trakcie sexu - gej. Zasadniczo zawsze uważałem, że homosexualizm polega na sexie pomiędzy tą samą płcią. Wszystko jedno jaki to bedzie sex. Natomiast jeśli kochają się mężczyzna z kobietą to jest to sex hetero, wszystko jedno jaki to będzie sex. A może ty tak wszystko tak kojarzysz bo sam masz jakiś problem.

Gość Andropov
Madzik ja obawiam sie, ze takich kobiet jak ty jest bardzo wiele, ze w nich drzemia demony, tylko ze one same nawet o tym nie wiedza, bo to nie wypada, bo to nie po katolicku, bo partner ogranicza sie tylko do tego by wsadzic, trysnac i odwrocic sie 4 literami. Gdyby kobiety byly bardziej rozwiazle, to czerpaly by napewno duzo wiecej przyjemnosci z sexu. A tak to przezywaly tylko kiedy czytaly Greya i marzyly z mokrymi majtkami by byc na miejscu bohaterki ksiazki. Realia jednak pozostaly czarno biale.

Gość madzik34
dobrze ze my wiemy czego chcemy co lubimy i realizujemy to :)

Gość Andropov
Czyzby az tak malo kobiet mialo doswiadczenie w tym temacie?

Odruch wymiotny - mozna z czasem opanowac. rozluznic. ale jesli facet zbyt szybko wsuwa mi penisa to wtedy sie blokuje. na poczatku. pozniej juz jest ok:) samo glebokie gardlo jest dla mnie tez podniecajace:)

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Na wstepie chce napisac, ze ciesze sie bardzo ze powstaja takie wątki, z ktorych wszyscy mozemy sie czegos fajnego dowiedziec w tematyce przez nas uwielbianej jaka jest sex Niestety jak to wszedzie bywa znajdują sie plujący nienawiscią do siebie samych uwielbiani przez wszystkich HEJTERZY. Wracajac do tematu ostatnimi czasy pozwoliłem sobie zaproponowac cos takiego mojej dlugoletniej kobiecie, ktora jest bardzo inteligentna i kobieca. Nie jest d***** jak niektorzy tutaj to okreslaja. Pierwszy raz był delikatniejszy, poniewaz pierwszy raz, natomiast nastepne razy były i dalej są mega. Moja kobieta bardzo to polubiła i zauwazyłem a raczej uslyszałem, ze ja to strasznie podnieca. Pytanie do was kobiety czy was tez tak samo to podnieca? I uwazam, ze gdyby to było tak obrzydliwe i niemoralne spolecznie to by tego najprosciej w swiecie nie Robila. Do tych Pan, ktore maja ogromne obiekcje i nazywaja was kobiety ktore to lubicie d******** Po co, dlaczego, w jakim celu wchodzicie na tego typu fora skoro was to obrzydza, gorszy i czujecie sie d******** Wydaje mi sie, ze z ogromnej ciekawosci i zazdrosci ze ludzie maja pomysl na siebie w łozku i sprawia im to ogromna przyjemnosc, natomiast wy córki Terlikowskiego, bo macie podobnie nasrane w głowach po prostu tego nie macie, brakuje wam wielkiej rozkoszy w łozku, lubicie po bożemu raz w miesiacu, a wasz facet boi sie nawet pomyslec o tym, azeby wam cos takiego zapoponowac bo dostanie z wałka albo patelni. Do reszty pań My faceci kochamy was za te szalenstwa jakie wyprawiamy razem w łozku, za brak ograniczen jak te paskudne hejtujace Baby. Dla was tez jestesmy w stanie zrobic wszystko, zebyscie mialy jak najwieksza frajde z seksu. Dlatego kochajmy sie bez ograniczen tak jak chcemy i jak mamy ochote, bo w zyciu wszystkiego trzeba sprobowac. Jeszcze raz dzieki za bardzo ciekawy temat szalone mega seksowne dla swoich facetow kobitki :) pozdrawiam

Ja tez popieram i od siebie dodaje ze czy to facet czy dziewczyna ma jakas fantazje i razem probuja realizowac to nie szuka na boku...

Gość gość456
Ja uwielbiam to robic, boskie uczucie... Lubie go wpychac po same migdaly, byc odrywana od k****a, opluta, dostac liscia i dalej ******* w gardlo...